Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond ha a páromat szeretném elvenni hivatalos úton is? Annyira szeretem, már jóideje együtt élünk. De ezt törvényes úton nem lehet. Ez aggasztó szerintem. Férfi vagyok és meleg.
Valahóvá akasszam fel magam?
Mert? Ki a fas..nak képzeled magad, hogy majd amit füttyentesz majd megteszem.
Egyébként mivel kiderült, hogy az itteni emberkéknek ez csupán egy unatkozási megoldás az itteni beszólások...szóval ha nincs jobb akkor tényleg szard össze magad vagy válassz más megválaszolandó kérdéseket.
Közöd nincs még a témához sem nemhogy az intelligens megválaszolásához.
"kiderült, hogy az itteni emberkéknek ez csupán egy unatkozási megoldás az itteni beszólások"
Mi a helyzet a provokatív kérdések kiírásával csak azért, hogy a válaszadókkal lehessen veszekedni, le lehessen pontozni őket, és ocsmány káromkodás mellett úgy beállítani az egészet, mintha te lennél az áldozat? Ha már homofóbnak lettem beállítva, akkor legyek rögtön rasszista is. Pont úgy viselkedsz, mint a ci****ok. Nem tudom, észre vetted-e.
Az ilyenek miatt utál minket a fél ország:)én is meleg vagyok, de házasság? neeeemááár:) Mármint azt még én is belátom, hogy házasság nő és férfi között jön létre.
DE
az tény hogy sok olyan kedvezmény van, amiből csak a házastársi kapcsolatban élő párok részesedhetnek, ami jelenleg nekünk melegeknek nem lehetséges. És? Ez van... valóban el lehet költözni, vagy maradni és nem aggódni...pampogni, és provokálni itt a népeket.
Max amit még tehetsz, hogy szűk baráti/családi körben lerendezitek a dolgot. Nem lesz törvényes, se hivatalos, de ha csak amiatt kell, hogy legyen, akkor a célnak tökéletesen megfelel. A kérdésből kiindulva úgyis csak azt akaros még inkább bizonyítani a párodnak, hogy mennyire szereted, akkor ez a megoldás. Szerintem már attól is boldog lenne, hogy eszedbe jutott a házasság ötlet és nem egy darab papír tenné boldoggá. Persze ez csak az én szubjektív véleményem.
Ja és szerintem se kéne itt provokálni a népet.. tényleg nem szólt be senki, csak ésszerű választ adtak a kérdésedre.
23/F meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!