Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, vagy maradnál?
Amikor mellette döntöttem, nemcsak az élet napos oldalát választottam vele, hanem a nehézségeket is. Sem az élet, sem egy kapcsolat nemcsak habos tündérmese.
Azért a rendetlenségről komolyan elbeszélgetnék vele a helyedben, hogy több segítségre lenne szükséged a részéről, legalább maga után pakoljon el, próbáljon kicsit jobban vigyázni a rendre, mert nem bírsz minden házimunkát egyedül.
"lakva ismerszik meg az ember" - jó régi mondás, tehát sok ember tapasztalatát hordozza....
Mit változtat az a hányinger házon, hogy régen voltak szép élményeitek?
Van, amit nem lehet "megbeszéléssel" megoldani, én nem vagyok spórolós (és ennek szívom minden következményét) - ha te az vagy, akkor mindennap lesz 10 konfliktusunk.
Kicsi, nagy - kimondott, kimondatlan, de lesz... és ha együtt maradtok ez lesz életetek végéig.
(ja és még a szép emlékek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!