Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál a pároddal csak azért, mert nem szeretne gyereket?
Másfél éve vagyunk együtt a párommal, minden tökéletesen működik, ezer százalékig biztosak vagyunk egymásban. Az egyetlen eltérés, hogy én szeretnék majd egyszer gyereket, ő pedig nem (tudom, hogy nem fog változni a véleménye).
Kicsit el vagyok keseredv, nem is hiszem, hogy emiatt el tudnám hagyni, de később biztosan bántana, hogy nem teljesítem egy életcélom.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
20L
Én nem,mivel én se,de nyilván a te helyzeted más.
100%,hogy nem változna évek múlva se?
Te milyen hamar akarsz?
Én már 15 évesen tudtam, hogy nem akarok gyereket, és ez 15 évvel később sincs másképp. Persze, lehet mondogatni azt, amit apám is szajkózott mindig, hogy "majd benő a fejed lágya és lesznek nekem unokáim!". Ha valakinek olyan a hozzáállása, személyisége, egyértelmű, hogy nem fogváltozni, nem akar gyereket és kész.
Viszont válaszolva a kérdésre: húsz évesek vagytok, legalábbis te, amúgy is fiatal vagy még a gyerekvállaláshoz. Legyetek boldogok, legyetek együtt, szeressétek egymást. Ha már úgy érzed, hogy közel kerültél ahhoz, hogy megvalósítsd a körülményeket egy gyerekhez, megállnál a saját lábadon is, akkor kezdhetsz ismerkedni másokkal. De húsz évesen teljesen felesleges szakítani vele, mert nem fogsz találni senkit, aki ilyen fiatalon szeretne tőled gyereket és hosszútávon melletted is szeretne maradni. Sokat fogsz még változni egyetemi évek alatt/munka nyomása alatt, 3-4 év még biztos van benned a gyerekvállalásig. Korai még ezen gondolkodnod.
Nem szakítanék, hanem megprobalnam rávenni, hogy egyet vállaljon be :) úgyse tudná nem szeretni,miután megszületik:)
Esetleg anyagi gondok vannak a hátterben? Mert lehet amiatt sem szeretne
Nem most szeretnék még családot, dehogy :) még ott az egyetem, a karrier, a háttér megteremtése..
De én is legalább annyira biztosra tudom, hogy szeretnék majd, mint amennyire ő, hogy nem.
Nem akarom "ravenni egyre", sőt, nem fogok "véletlenül" teherbe esni egyszer. Ez vagy így vagy úgy, de aljas játszma lenne. Ahogy az sem megoldás hogy azt tervezzem majd 30evesen lelepek.
Anyagi gondok nincsenek, egyszerűen ő ilyen ember.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!