Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál a pároddal csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál a pároddal csak azért, mert nem szeretne gyereket?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt a párommal, minden tökéletesen működik, ezer százalékig biztosak vagyunk egymásban. Az egyetlen eltérés, hogy én szeretnék majd egyszer gyereket, ő pedig nem (tudom, hogy nem fog változni a véleménye).

Kicsit el vagyok keseredv, nem is hiszem, hogy emiatt el tudnám hagyni, de később biztosan bántana, hogy nem teljesítem egy életcélom.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

20L

2015. febr. 7. 11:25
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy 20 éves fiú most szikla szilárdan meg van győződve arról, hogy soha nem akar gyereket oké.Csak ez az állapot nem tart örökké.
2015. febr. 7. 11:28
 2/19 opened paradise ***** válasza:

Én nem,mivel én se,de nyilván a te helyzeted más.

100%,hogy nem változna évek múlva se?

Te milyen hamar akarsz?

2015. febr. 7. 11:30
 3/19 anonim ***** válasza:
Fiatalok vagytok még (bár nem tudom pontosan, hogy a barátod mennyi idős), de addig még sok dolog változhat. Azonban ha ennyire biztos vagy abban, hogy ő nem akar gyereket, akkor később komoly problémák fognak adódni a kapcsolatotokban ebből kiindulva. Ugyanis ha egy ilyen dologban nem egyezik a jövőképetek, akkor nem fogtok tudni kitartani egymás mellett, hiszen vagy te adod fel, amit szeretnél, vagy ő, és azért egy gyerek elég fontos tényező.
 4/19 Költőnő? ***** válasza:
őőő... biztos h a srác csak 20 év körül van? Mert simán lehet idősebb ám...
 5/19 anonim ***** válasza:
Én össze sem jönnék egy olyan lánnyal, aki nem akar gyereket, ez nálam alap dolog.
 6/19 A kérdező kommentje:
A párom egyébként 30 éves, mint írtam vélemény változás nem lesz, ismerem Őt. :)
2015. febr. 7. 11:31
 7/19 anonim ***** válasza:

Én már 15 évesen tudtam, hogy nem akarok gyereket, és ez 15 évvel később sincs másképp. Persze, lehet mondogatni azt, amit apám is szajkózott mindig, hogy "majd benő a fejed lágya és lesznek nekem unokáim!". Ha valakinek olyan a hozzáállása, személyisége, egyértelmű, hogy nem fogváltozni, nem akar gyereket és kész.

Viszont válaszolva a kérdésre: húsz évesek vagytok, legalábbis te, amúgy is fiatal vagy még a gyerekvállaláshoz. Legyetek boldogok, legyetek együtt, szeressétek egymást. Ha már úgy érzed, hogy közel kerültél ahhoz, hogy megvalósítsd a körülményeket egy gyerekhez, megállnál a saját lábadon is, akkor kezdhetsz ismerkedni másokkal. De húsz évesen teljesen felesleges szakítani vele, mert nem fogsz találni senkit, aki ilyen fiatalon szeretne tőled gyereket és hosszútávon melletted is szeretne maradni. Sokat fogsz még változni egyetemi évek alatt/munka nyomása alatt, 3-4 év még biztos van benned a gyerekvállalásig. Korai még ezen gondolkodnod.

2015. febr. 7. 11:34
 8/19 anonim ***** válasza:

Nem szakítanék, hanem megprobalnam rávenni, hogy egyet vállaljon be :) úgyse tudná nem szeretni,miután megszületik:)

Esetleg anyagi gondok vannak a hátterben? Mert lehet amiatt sem szeretne

2015. febr. 7. 11:34
 9/19 A kérdező kommentje:

Nem most szeretnék még családot, dehogy :) még ott az egyetem, a karrier, a háttér megteremtése..

De én is legalább annyira biztosra tudom, hogy szeretnék majd, mint amennyire ő, hogy nem.

Nem akarom "ravenni egyre", sőt, nem fogok "véletlenül" teherbe esni egyszer. Ez vagy így vagy úgy, de aljas játszma lenne. Ahogy az sem megoldás hogy azt tervezzem majd 30evesen lelepek.

Anyagi gondok nincsenek, egyszerűen ő ilyen ember.

Köszönöm a válaszokat!:)

2015. febr. 7. 11:41
 10/19 anonim ***** válasza:
50%
Igen,ha tudnám,hogy se házasodni,se gyermeket nem szeretne a jövőben velem,akkor nem pazarolnám rá az időmet!
2015. febr. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!