Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál azért, mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál azért, mert a párod előbb választja a munkát, mint téged? 27/N

Figyelt kérdés
A párom eléggé munkamániás, a saját lábán áll, gazdálkodása van. Mindennap kint van a tanyáján, elég keveset vagyunk együtt így is, mert kora reggel megy el és este későn ér haza (nem lakunk együtt). Mindig csak esténként vagyunk együtt. Napközben hétvégén sincs semmi program, valami közös, szinte csak együtt alszunk. Mondtam már neki sokszor hogy nekem ez így nagyon rossz, de most még nem tud rajta változtatni, éveke kellenek hogy össze szedje magát és több szabadideje legyen. Most viszont a tudtom nélkül elvállalt egy másik munkát is, amiről megbeszéltük hogy nem fogja, mert így is keveset vagyunk együtt, meg nem is győzné... erre mástól tudom meg hogy mégiscsak elvállalja. Azóta még nem beszéltünk.
2015. márc. 8. 10:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hosszútávon ez nem vezet semmi jóhoz.
2015. márc. 8. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt még hányszor kérdezed meg? Szakíts b&zdmeg ha szakítani akarsz.
2015. márc. 8. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem kellene ez a pali.
2015. márc. 8. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a BMW-t rakja a segged alá, akkor meg örülsz, mint majom a farkának.. Ugyaan kérlek.. A Falusi/tanyasi gazdálkodás egy életvitel. Nem olyan, mint egy szimpla irodai munka. Miért nem mész ki neki kicsit "kontárkodni" és segíteni neki?
2015. márc. 8. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:

Én szakítanék. Ez nem is párkapcsolat így. A legszebb és legjobb éveidet áldozod rá ezzel, miközben nem kapsz érte semmit cserébe. Se törődést, se odafigyelést, és ezek szerint még őszinteséget vagy a véleményed, kérésed tiszteletben tartását sem.

Ezek alapján nekem nem lenne kérdés a dolog, csak kérdés, hogy TE mit akarsz?

2015. márc. 8. 11:12
 6/11 A kérdező kommentje:

Szeretem őt, nagyon fájna a szakítás, de így is rossz. A nőnapom idáig a sírásból állt.

Ráadásul ezt a másik munkát nevetséges pénzért vállalja el. Neki úgy látszik megéri így is nem velem lenni inkább.

2015. márc. 8. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Szakíts! Ez egy paraszt! És tényleg.
2015. márc. 8. 11:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Megszoksz vagy megszöksz,ennyi.

De a Bömbinek tudnàl örülni.

2015. márc. 8. 11:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Minek tudnék örülni? Nem értem.
2015. márc. 8. 11:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha így teszed fel a kérdést, mégis milyen választ vársz? Csak negatívumot írtál, míg pozitívumot semmit se említettél. Valószínűleg csak rábeszélést és lendületet vársz tőlünk megtenni azt, amit amúgy is akarsz, másként nem csak a rossz oldalát írtad volna.

Amíg így kérdezel, rendes megoldást nem fogsz kapni.

2015. márc. 8. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!