Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ket csaj kozul miert ezt valasztja a ferfiak nagy resze?
Adott 2 csaj, az egyik tipikus szoke barbi baba, folyton azon jar az esze, hogy milyen ruhat vegyen maganak, szinte csak az oltozkodes erdekli.
A masik csaj barna haju, o is nagyon jol oltozik, viszont neki nincs 20 nadragja meg vagy 40 ruhaja, viszont o is csinosan oltozkodik, baratsagos, kedves az emberekkel, ugyanakkor muvelt, okos. Ezzel szemben az elso eleteben nem olvasott konyvet, folyton mas csajokat pletykal, megis a ferfiak nagy resze az ELSOt valasztja.
Miert?
Nem tudom. Én a másodikat választanám. Az első engem nagyon idegesítene. Nekem fontos, hogy valaki olvasson, legyen tájékozott, stb.
Az elsőnek talán rövid távon nagyobb esélye van, ha valaki csak egy-két éjszakára akarja, akkor nyilván úgy gondolja, hogy nála nagyobb esélye van. Illetve a hasonló képességű férfiaknak is ő lehet az ideális.
Így van ez első egy kirakat baba akivel lehet villogni és nagyképűsködni, mert a megjelenése magáért beszél. És az ilyen nő mindig talál egy pasit aki felkarolja, mert a többi hím előtt lehet vele flegmázni.
A második társnak való akivel az ember boldogan leélheti az életét. Csak sok férfit elsőre a kirakat barbi elvakít, és nem lát mögéje ahol esetlegesen szerényebb külsővel az igaz szerelem lehetősége áll.
Ha a második valóban olyan okos lenne, mint amilyennek beállítja magát, akkor ívesen leszarná, hogy miért nem akar rámászni a selejt.
Egyik sem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!