Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ket csaj kozul miert ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ket csaj kozul miert ezt valasztja a ferfiak nagy resze?

Figyelt kérdés

Adott 2 csaj, az egyik tipikus szoke barbi baba, folyton azon jar az esze, hogy milyen ruhat vegyen maganak, szinte csak az oltozkodes erdekli.

A masik csaj barna haju, o is nagyon jol oltozik, viszont neki nincs 20 nadragja meg vagy 40 ruhaja, viszont o is csinosan oltozkodik, baratsagos, kedves az emberekkel, ugyanakkor muvelt, okos. Ezzel szemben az elso eleteben nem olvasott konyvet, folyton mas csajokat pletykal, megis a ferfiak nagy resze az ELSOt valasztja.

Miert?

2014. szept. 15. 12:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első unalmas. A "férfiak nagy" része nevében nem tudok mit mondani :D
2014. szept. 15. 12:25
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Én a másodikat választanám. Az első engem nagyon idegesítene. Nekem fontos, hogy valaki olvasson, legyen tájékozott, stb.

Az elsőnek talán rövid távon nagyobb esélye van, ha valaki csak egy-két éjszakára akarja, akkor nyilván úgy gondolja, hogy nála nagyobb esélye van. Illetve a hasonló képességű férfiaknak is ő lehet az ideális.

2014. szept. 15. 12:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Második jobban hangzik nekem.
2014. szept. 15. 12:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
2.-at választanám.
2014. szept. 15. 12:36
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden épeszű ember a 2.-at választaná, csak az egó vagy az érzelmek néha közbeszólnak. Van akinek jobban bejön a szőke, van aki az okos nőktől tart mert úristen mi lesz akkor az ő férfiasságával ha a barátnője okosabb, van akit szintén nem érdekel a műveltség mert maga sem olvasott. Ezer meg egy oka lehet annak ha valaki az elsőt választja, kár azon filózni mitől kezd el valaki vonzalmat érezni az egyik iránt.
2014. szept. 15. 12:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül igaz a feltevésed,nyilván sok a felszínes ember,de nem mindenki az.Van még pár férfi,aki a belső értékeket keresi egy nőben.
2014. szept. 15. 12:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Mert aki az elsőt választja, az tovább van kapcsolatban, így kevesebbszer választ másikat, ezért összességében a választások döntő többsége a kettes típusú lányokra esik.
2014. szept. 15. 12:41
 8/19 csabika1971 ***** válasza:

Így van ez első egy kirakat baba akivel lehet villogni és nagyképűsködni, mert a megjelenése magáért beszél. És az ilyen nő mindig talál egy pasit aki felkarolja, mert a többi hím előtt lehet vele flegmázni.

A második társnak való akivel az ember boldogan leélheti az életét. Csak sok férfit elsőre a kirakat barbi elvakít, és nem lát mögéje ahol esetlegesen szerényebb külsővel az igaz szerelem lehetősége áll.

2014. szept. 15. 12:44
 9/19 anonim ***** válasza:
30%

Ha a második valóban olyan okos lenne, mint amilyennek beállítja magát, akkor ívesen leszarná, hogy miért nem akar rámászni a selejt.

Egyik sem kéne.

2014. szept. 15. 12:45
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekem mindkettő jöhet:D Az első is és a második is.
2014. szept. 15. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!