Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy sracnak 2 csaj tetszik melyiket valasztja?
Figyelt kérdés
Es a csajoknak is teteszik,akkor szamit az,hogy az egyik ramenosebb vagy ha a masik jobban tetszik akkor ugyis azt valasztana?2009. jún. 28. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ha én srác lennék, akkor azt a lányt választanám, akivel jobban egy húron pendülök, akivel jobban tudok beszélgetni, akivel jobban érzem magam. Nem a külsőt nézném, hogy ki a jobb nő...
2/5 anonim válasza:
Ez pasifüggő. A rámenős csajt gyakran elkönyvelik kurv*nak. Persze van olyan, aki azokat szereti:) Te ismered a fiút, te tudod, mit szeret:)
3/5 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy en sem igazan ismerem..
es nem tudom,hogy mutassam ki,hogy tetszik vagy hagyjam a masikra..
2009. jún. 28. 17:57
4/5 anonim válasza:
A nagyobb mellűt:D ... na ezt csak poénból írtam , de ez nem csak s rácon múlik. Pl ha tetszik a srácnak a lány , de a lány túl félénk meg semmi jelet nem ad akkor azt bizony benézte a lány és a srác a 2. jelöltet választja.
5/5 anonim válasza:
SZErintem a közép út a legjobb ha tényleg nem mutatsz abbszolút semmi közeledést akkor ő mért tenne? viszont rámenős se legyél nagyon csak céltudatos,ha bekurvulsz(bocs férfiagy nem ugy értem) és a srác hosszu kapcsolatot akar akkor sem fog összejönni,talán el is mondhatod neki de ne ugy h ráugrassz,az utalgatásokkal meg a jelekkel meg az a gond szerintem h ahány ember annyi értelmezés,aranyosan mondd el neki:) ha van jövőtök akkor itt eldől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!