Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltaknak mekkora hányada lehet kényszerből az, és mekkora választja ezt szabad akaratából?
2#
Téged mekkora anyagi kényszer vinne rá erre?
Engem szerintem semekkora, előbb vállalnék el akármilyen kemény melót, sőt előbb lennék tolvaj, rabló vagy koldus is.
14:43: Én nem tudom, mert nem vagyok érintett. Azt viszont tudom, hogy más embereknek más az értékrendjük, másként nevelkedtek, talán egészen mást élnek meg kényszerhelyzetként, mint te vagy én.
Neked vagy nekem lehet, hogy azt jelentené, hogy meg tudunk-e venni egy szelet kenyeret. De például egy gazdagságban felnőtt, majd lecsúszott személy azt is kényszerként élheti meg, hogy a megszokott luxuscikkeihez nem fér hozzá. Minden ember másként gondolkodik.
Életpályának szerintem nagyon kevesen választják önszántukból, viszont rabszolgai módon nem hiszem, hogy bárkit tudnának erre kényszeríteni. Mindenkit a pénztárcájánál fognak meg ilyesmikkel. Thaiföldön is a "webcam városban" valószínűleg nem kerítésekkel, hanem a családjuknak nyújtandó pénzzel tartják fogva a csajokat.
Mindenesetre nekem se a prostitúció lenne az első elképzelésem anyagi gondok esetén, de elítélni senkit nem tudok azért, ha neki viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!