Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A prostituáltaknak mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltaknak mekkora hányada lehet kényszerből az, és mekkora választja ezt szabad akaratából?

Figyelt kérdés
prostituált

2014. nov. 20. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
jó része biztos önként választja,a legtöbb fiatal kis csajt nem igen kell győzködni kiállna az magától is.
2014. nov. 20. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi számít kénszernek? Valószínűleg nem sok van, akinek pisztolyt tartanak a fejéhez, de az anyagi körülmények is egyfajta kényszert jelentenek. Azoknak a száma, akik azért csinálják, mert ehhez van kedvük, és élvezik, elenyésző lehet, közel a nullához.
2014. nov. 20. 14:36
 3/9 A kérdező kommentje:

2#

Téged mekkora anyagi kényszer vinne rá erre?

Engem szerintem semekkora, előbb vállalnék el akármilyen kemény melót, sőt előbb lennék tolvaj, rabló vagy koldus is.

2014. nov. 20. 14:43
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem már annyira sok csaj hirdeti magát a neten, hogy szabad akaratukból csinálják(mármint nem éheznek,de nem is mennének el minimálbérért árufeltöltőnek..és ezért választják)
2014. nov. 20. 14:43
 5/9 anonim ***** válasza:
mennyit kéne fizetnem? egy szelet kenyér? hehe
2014. nov. 20. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:

14:43: Én nem tudom, mert nem vagyok érintett. Azt viszont tudom, hogy más embereknek más az értékrendjük, másként nevelkedtek, talán egészen mást élnek meg kényszerhelyzetként, mint te vagy én.

Neked vagy nekem lehet, hogy azt jelentené, hogy meg tudunk-e venni egy szelet kenyeret. De például egy gazdagságban felnőtt, majd lecsúszott személy azt is kényszerként élheti meg, hogy a megszokott luxuscikkeihez nem fér hozzá. Minden ember másként gondolkodik.

2014. nov. 20. 14:47
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
jól teszik,erre valók,de egy kenyértől egyik sem ért többet,eléjük kéne vetni mint a mocskos madaraknak,és már azokat is lépuskával lődöztem kis koromban.
2014. nov. 20. 14:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszer régen egy fiatal stoppos lányt több alkalommal is elvittem a közeli megyeszékhelybe. Mindig mesélte, hogy állásinterjúra megy. Meglehetősen elmaradott vidék volt, ott sehol nem volt egyébként munka. Egy idő után már nem stoppolt, hanem strichelt. (Akkoriban még nem volt tilos az út szélén vadászni kuncsaftra.) Kérdeztem tőle, nem vették fel? Azt mondta, vidékieket nem foglalkoztatnak, mert nem akarnak bérletet fizetni. Magyarul, aki falusi, dögöljön meg. Erről a lányról történetesen tudom, hogy manapság a saját éttermét vezeti, de el tudom képzelni, hányan vannak, akik nem tudnak kimászni belőle.
2014. nov. 20. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Életpályának szerintem nagyon kevesen választják önszántukból, viszont rabszolgai módon nem hiszem, hogy bárkit tudnának erre kényszeríteni. Mindenkit a pénztárcájánál fognak meg ilyesmikkel. Thaiföldön is a "webcam városban" valószínűleg nem kerítésekkel, hanem a családjuknak nyújtandó pénzzel tartják fogva a csajokat.

Mindenesetre nekem se a prostitúció lenne az első elképzelésem anyagi gondok esetén, de elítélni senkit nem tudok azért, ha neki viszont igen.

2014. nov. 20. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!