Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnál vele, ha szereted, de tudnád hogy sosem fog elvenni?
Nehéz helyzet. Nem lehet valami jó, úgy együtt lenni, hogy tudjátok, ennek vége lesz egy bizonyos idő múlva.
A kapcsolatotok a szülők miatt van úgymond halálra ítélve, ezt úgy értem hogy biztosan vége lesz miattuk.
Ha tényleg igazán szeret a párod, akkor nem venne el a szülei miatt egy idegent, hanem kiállna érted. Érthető, hogy nem szeretne összeveszni a családdal, ezért meg kellene ezt beszélni velük, álljon ki érted, ha tényleg veled szeretne lenni.
Nehéz folyamat lesz, akárhogy is fog végződni, sok sikert és kitartást!
hát igen.. .
az én családom ugyanez, volt egy vietnámi akihez hozzá kellett volna mennem, de én nem féltem szembemenni a családommal, és bármimeddig kitartanék az akaratom mellett.
szerelmem is ázsiai, és őt az én családom az ő családja miatt nem fogadja el, bár engem ez hidegen hagy.
tudom, nagyon hülyén hangzik és kusza a történet.
Ne haragudj, de eléggé zakkant a te családod is meg az övé is. A jómódú cigányoknál szokás ez, meg pár nemzetnél. Ez a hagyomány nem tudom mire alapoz, de hogy nem ép elméjű ember volt aki ezt kitalálta az biztos. Sajnos az ókortól vannak ilyen dolgok.
Miért kell ráerőltetni valakit, egy másikra?
Undorító, ocsmány emberek vannak sajnos. Ezt ne vedd sértésnek, nem annak szánom, de ez embertelen dolog.
kedves utolsó, ezzel én se értek egyet, és szerencsére a családomnak 2 sikertelen próbálkozás után sikerült felfogni, hogy én választok és nem ők.
viszont nagyon sokan vannak még itt Európában is, akik ahhoz mennek hozzá, akit a szülők kijelölnek és többnyire nem tesznek ez ellen semmit, csak belenyugodnak.
Feltételezem, a kérdező olyan kultúrából származik, ahol ez még sajnos szokás.
Kérdező, beszélj a pároddal, az ilyen szokásokat le kell rombolni, mert szörnyen károsak. Benned van elég erő, benne is legyen. Megéri kiállni a kapcsolatotokért. Ha a családjaitokat nem érdekli a ti boldogságotok, nem szeretnek titeket.
Mivel én nem gondolom, hogy egy papír jelenti az összetartozást, ezért örülnék neki, hogy a párom is így gondolja :)
Ez valószínűleg nincs így :D Jelképes esküvőt tartanék, de az erőltetett hülyeségekre nincs szükségem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!