Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig könyörögjek még a férjemnek?
Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...
A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..
Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.
Ti mit tennétek?
Gyerek nincs, de van közös ház.
Pontosan ezért sem szeretnék soha párkapcsolatot.
Állandó elvárások a másik felé.
Lehet a barátod is későn jött erre rá.
Szerencsére gyerek nincs,így legalább abból nem lesz gond.
Rosszul vagyok az ilyen állandóan unatkozó,jövős-menős emberektől.
Valaki írta,dolgozzon kevesebbet.
Hát,mintha egy alkalmazott eldönthetné azt,hogy szeretne-e kevesebbet dolgozni.
Ha csak nem vállalkozó vagy,akkor mindig mások fognak rendelkezni a szabadidőddel,de ha több időd lenne,akkor meg pénzed nem lenne semmire.
Sakk-matt helyzet.
Sokat ezért is depiznek bele az életbe,és bizony sokan ezért vallják azt,hogy az apró örömöket kell megtalálni az életben,mert akinek az nem sikerül,annak baromi rossz lesz.
Hát,mintha egy alkalmazott eldönthetné azt,hogy szeretne-e kevesebbet dolgozni.
igen, eldöntheti. Gondolom, nem nyolc órás minimálbéres állásból lett tehermentes lakásuk, szóval van miből visszavenni. Váltani mindig lehet...
Nem illetek össze...nincs mit ezen szépíteni, ő egy otthon ő típusú te meg pont nem...
Nem tudom mióta ismeritek egymást de én pont ezért várok a háságal vagy 5 évet annyira nem fontos hogy elhamarkodottan házasodjak.
Ne, semeddigse konyorogj. Mert beleragadszt. Lepj. En beleragadtam 2 kisgyerekkel, akkor jottem rá hogy nagyon mellé fogtam mikor a 2.at vártuk. Es visszagondolva egész kapcsolatunkban ottvoltak a jelek de én nem vettem észre a franya rózsaszin ködtöl. Most evek óta tengődünk egymas mellett hol jobban hol szarabbul.
Emellé még lelkiterrorban tart hogy ha mi nem lennénk neki értelmetlen lenne az élete,meg hogy nincs B terve, stb. Mégis vagy inkább mégsem erőlteti meg magat,a gyerekeket is elhanyagolja mindent en csinálok ,oldok meg . Most épp nincs munkám, mert ..njncs mit szépiteni tul sokat voltam tappenzen a gyerekekkel,mert az ő munkája mindig fontosabb volt,így ha betegek lettek én maradtam itthon veluk.. Mindig mi alkalmazkodtunk hozzá. De ez nem sokáig lesz igy. Amint sikerül talalnom egy jó helyet megyünk. Vagy megy. Es nem magam miatt teszem, ha jó apjuk lenne, es számíthatnának rá akkor magamat őrölném, de nem akarom hogy ilyen férfi példát lássanak a gyerekeim. Persze annyira vagynak az apjukra hogy apa szent, de apa lesesz.... őket legtöbbször... nem akarom hogy ez legyen nekik a természetes.
Na, mi van kérdező?
Könyörögsz még vagy már váltok?
Fuh ennyi kommentet nem volt időm végigolvasni, nem gondoltam, hogy ennyi mindenkit elgondolkodtatok. :D
Nem, nyilván nem válunk, nem egyik percről a másikra fogok eldobni mindent. Egyelőre higgadt fejjel próbálok átgondolni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!