Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig könyörögjek még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig könyörögjek még a férjemnek?

Figyelt kérdés

Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...

A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..

Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.

Ti mit tennétek?

Gyerek nincs, de van közös ház.

2020. febr. 15. 06:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
91%
A gyerek SEM értelme az életnek, főleg nem egy szar kapcsolatban, csak kényszerhelyzetet teremt, amire a gyerek csak rába.szhat.
2020. febr. 15. 08:40
 22/69 anonim ***** válasza:
11%

Sajnos vagy nem sajnos én azt tudom mondani próbáld mégis ezt megjavítani.

Én hasonló rossznak hitt kapcsolatot hagytam ott, de tudod a ragyogás meg a szerelem egyik kapcsolatban sem örök....most szívhatom a fogam emiatt ...mert mégis rosszabbul jartam.

A szerelem elmúlik próbáld értékelni amid van a jót nézni benne.

A szex nekem kevésnek tűnik de az elején is ilyen volt akkor sajna ezt tudtad hogy ilyen lesz ....

2020. febr. 15. 08:57
 23/69 anonim ***** válasza:
89%
És szerinted meddig próbálkozzon még miután négy éve küszködik eredmény nélkül? Mennyi időt pocsékoljon még el az életéből? Egyet? ötöt? egy évtizedet, amíg szép lassan nem is lesz érdemes normális társat keresnie?
2020. febr. 15. 09:04
 24/69 anonim ***** válasza:
10%
Inkább örülj annak ami van és ne akarj. Ez a kapcsolat működik, hidd el. Csak már nem a rózsaszín köd van, az elmúlik, ami teljesen normális. A szerelem helyett szeretet lesz. Ha ő nem jön veled programokra, menj el másokkal. Egy idő után talán majd kapcsol, de ha mégsem, te akkor is jól érzed majd magad.
2020. febr. 15. 09:08
 25/69 anonim ***** válasza:
98%
Kíváncsi lennék, férfiak-e akik azt tanácsolják hogy nyelj, és marad a szar helyzetben.
2020. febr. 15. 09:09
 26/69 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom miért generálsz problémát, ha amúgy megvan mindenetek. Örülj, hogy nem egy alkesz, büdös, hazug, megcsalós az embered. A szexet meg lehet beszélni, lehet nyitott kapcsolatban is lenni.
2020. febr. 15. 09:14
 27/69 anonim ***** válasza:
7%
Még annyi, hogy ha nem tanulod meg azt értékelni, amid van, mindig azt nézed mid nincs, akkor soha nem leszel boldog és elégedett. Ez a mai média hatása, hogy elégedetlenséget generál direkt az emberekben. Tudod miért? Mert ez rohadt jó biznisz.
2020. febr. 15. 09:24
 28/69 anonim ***** válasza:
88%
Teljesen érthető a problémád, én se azt a biztos kis zugot keresem az életben, meg a tökéletes körülményeket ahhoz, hogy "jól megéljek" és kb begyöpösödjek egy kő alatt, minden ilyen dolog kell az élethez, de ez csak a díszlet hozzá. Egy életed van, maxold ki, főleg ha meg is teheted. Mindenkinek más az igénye, a pasid nem akar változtatni és a legbosszantóbb, hogy tudja hogy emiatt elakarod majd hagyni és hazudik, hogy más lesz, mert neki kényelmes a mostani helyzet. Le se tojja, hogy ez mekkora egy nulla élet neked, csak próbálja húzni míg megunod. Ez egy borzalmasan önző hozzáállás, a saját igényeit magasan a tied fölé helyezi, de ezzel a szabadságodat és az akaratodat korlátozza. Aztán csodálkozik, hogy boldogtalan vagy a házasságodban. Remélem nem azért nem léptél még, mert tartasz mások véleményétől, egyébként a baráti körömben szerintem majdnem mindenki melletted állna. Szerintem nyugodtan kezdj új életet nélküle, ne habozz tovább és a legfontosabb, hogy ne hidd el, amit magyaráz, mert esze ágában sincs változtatni.
2020. febr. 15. 09:34
 29/69 anonim ***** válasza:
12%

Nőként irtam azt,hogy próbálja meg megoldani és értékelni amilye van.

Van Olyna barátnőm aki mindig jobbat keres, pár évente más élettársa van mind komolynak indul...azt hiszem ez a mostani a 4.neki ,jegyesek,bármikor elvenné a pasi, de már ezt is unja ...

Pedig konkrét panasza nincs ....Csak nemjo uncsi ...

Még most a tobbediknel sem jön ra ,hogy a szerelem elmúlik !!

Akarkivel is van együtt ...idővel egyik kapcsolat sem ugyanolyan mint az elején volt.

2020. febr. 15. 09:38
 30/69 anonim ***** válasza:
7%

Miből gondolja hogy a következő jobb lesz?

Élete végéig fogja hajszolni a jobbat a többet ??

2020. febr. 15. 09:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!