Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig könyörögjek még a férjemnek?
Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...
A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..
Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.
Ti mit tennétek?
Gyerek nincs, de van közös ház.
Már nem 1950 van hogy összesúgnak a hátad mögött ha elválsz.
Őszintén szólva nem tudom mire vársz 35 évesen.
Ez már nyilván jobb nem lesz csak rosszabb.
Így is több évet elvesztegettél már az életedből.
"Na hagyjuk már az álszent blalbát. Azért mert valami hülye csuhás ezt mondta, az ember nem köteles elba.szni az egész életét"
Akkor mit jelent, miről szól a házasság? Az égvilágon semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!