Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig könyörögjek még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig könyörögjek még a férjemnek?

Figyelt kérdés

Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...

A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..

Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.

Ti mit tennétek?

Gyerek nincs, de van közös ház.

2020. febr. 15. 06:25
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
88%
ma 07:32-es: látom, nem tudod felfogni, hogy nem CSAK a szex hiánya a gond, hanem az egész életük - SEMMIT nem csinálnak, nemcska szex nincs, hanem közös program, kicsi szórakozás, beszélgetés, SEMMI!
2020. febr. 15. 07:39
 12/69 anonim ***** válasza:
89%

Már nem 1950 van hogy összesúgnak a hátad mögött ha elválsz.

Őszintén szólva nem tudom mire vársz 35 évesen.

Ez már nyilván jobb nem lesz csak rosszabb.

Így is több évet elvesztegettél már az életedből.

2020. febr. 15. 07:43
 13/69 anonim ***** válasza:
13%
Az a baj, hogy elfáradt. Tök jó, hogy minden megvan, tehermentes ház, akármi, de milyen áron? Ezért eddig mennyit melózott? Elege van.
2020. febr. 15. 07:50
 14/69 anonim ***** válasza:
7%
Ebben a kapcsolatban te is benne voltál, pontosan 50%-ban. Úgy látszik, hogy a szerelemmel együtt járó hormonális változások rózsaszín ködje most kezd oszlani és előtűnik a rideg valóság. A valóság pedig az, hogy mindent csak képzeltél.
2020. febr. 15. 07:58
 15/69 anonim ***** válasza:
77%
"Mit nem értesz azon, hogy "holtomiglan, holtodiglan, míg a halál el nem választ"?" Na hagyjuk már az álszent blalbát. Azért mert valami hülye csuhás ezt mondta, az ember nem köteles elba.szni az egész életét.
2020. febr. 15. 08:01
 16/69 anonim válasza:
10%

"Na hagyjuk már az álszent blalbát. Azért mert valami hülye csuhás ezt mondta, az ember nem köteles elba.szni az egész életét"

Akkor mit jelent, miről szól a házasság? Az égvilágon semmit?

2020. febr. 15. 08:03
 17/69 anonim ***** válasza:
80%
Hát ma már nem sokat! :D
2020. febr. 15. 08:08
 18/69 anonim ***** válasza:
81%
Miről szól? Biztos nem arról hogy az ember évtizedekig kínlódjon abban ami nem működik. A házasságnak arról kéne hogy szóljon, hogy MINDKÉT fél tesz azért hogy jók legyenek a dolgok. Nem arról hogy a nő évek óta küszködik a működőképes kapcsolatért, a pali meg ellötyög , mert igaz hogy semmi sem jó együtt, de kényelmes a mosott ruha, a tiszta lakás meg a főtt kaja. Senki sem köteles cselédnek lenni-feleség helyett.
2020. febr. 15. 08:08
 19/69 anonim ***** válasza:
91%
Ja, mert a szar kapcsolat megjavul egy gyerektől mi? Az soha nem történik meg. Csak annyi változik, hogy nem ketten hanem hárman szenvednek.
2020. febr. 15. 08:16
 20/69 anonim ***** válasza:
8%
21, nem, de arról látod, hamar tönkremegy, hogy hajkurásszák a lóvét, de értelme ezen kívül semmi az életnek. Lepontozhattok, nem ez határozza meg a napomat, de nézzétek meg, hány kapcsolat megy tönkre, míg minden megvan, amit terveztek, de belefásulnak az egészbe.
2020. febr. 15. 08:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!