Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig könyörögjek még a férjemnek?
Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...
A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..
Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.
Ti mit tennétek?
Gyerek nincs, de van közös ház.
Én max. beszereznék egy szexpartnert, a programokat pedig lehet, hogy inkább barátnőkkel, baráti társasággal csinálnám.
35 éves vagy. Ne abból indulj ki, amit a #41 írt, ehhez óriási szerencse kell. A többségnek nincs, és még ennél is szrabb kapcsolatokban élnek. Felrúghatod a házasságod, a jól bejáratott életeteket, eladhatjátok a közös házat stb., de egy jó 80-90% a valószínűsége, hogy ennél csak rosszabb lesz. Maradhatsz egyedül, ami most még nem olyan borzasztó, de úgy 10-15 év múlva már nem lesz akkora élmény. Vagy választhatsz a csodálatos felhozatalból... Elvált férfiak, sok esetben gyerekkel, incelek, élmény- és nőhabzsoló macsók, bántalmazók (és qrva sok az érzelmi, verbális bántalmazó ám!), egyéb pszichés problémával rendelkezők. Próbálj meg egy kicsit kifelé nézelődni (tényleg csak nézelődni), felmérni, hogy mik a lehetőségek, kik volnának. Ha rendesen kinyitod a szemed, 1 hónap sem kell, hogy többé még nézelődni se nagyon akarj...
Nem gerinctelenség ez, csak sokat láttam már életemben... Itt, a gyk-n persze 3 meg 5 gyerekkel, 40+-osan is megtalálják az álompárjukat a válaszolók, az ő nővéreik, barátnőik, anyjuk, nagynénjük, még a nagyanyjuk is, aztán boldogan élnek, míg meg nem halnak, de a valóság nem ez. A második házasságok/együttélések tartósabbak szoktak lenni, de max. azért, mert rájönnek, hogy fölösleges ugrálni. És akkor még szerencsések, ha nem rosszabb kapcsolatban kötöttek ki, mint az előző, hanem csak egy kb. ugyanolyan mértékben, de más módon rosszban. 55-60 körül teljesen egyedül lenni is elég kellemetlen. Gyerekek, ha vannak, már kirepültek, a barátoknak ott a saját életük, a szülők betegek vagy már nem is élnek, és a saját egészségi állapotunk is kezd hanyatlani.
Nem csak azt kell látni, hogy jaj, most 35 évesen nincs elég szex meg program, és hogy egyszer élünk, miért nyugodnánk ebbe bele...
54#
A felfogásoddal baj van.
A hozzád hasonlo értékrendűek miatt van ennyi lelkileg sérült,megalázott ember.Szóval keféljen fére,lényeg hogy van kégli közös.Majd a gyerekeik is végignézik,hogy a szülőknek milyen az életvitele,kapcsolata.
Remek ötlet
Azért párkapcsolati tanácsadónak ne menj el!
Nem mondta senki,hogy félreke-féljen.
Nyíltan kell csinálni.
Ha a férje nem akar szexelni,akkor őt sem fogja zavarni a szex.
Ha zavarná,akkor eleve azon lenne,hogy többet szexeljenek.
Lehet még örülne is neki,hogy nem nyaggatná többet.
Itt mindenki magából indul ki,hogy ő ezt zokon venné,nem vagyunk egyformák.
Az is lehet,hogy aszexuális.
59, azt tudjuk, amit a kérdező mond. Arról pl szó sem esett, hogyan próbálták megoldani. A férj viselkedésének oka van, jó eséllyel hulla fáradt mondjuk. Az, hogy anyu leülteti, hogy neki több szex és szórakozás kell, nem megoldás, nem véletlenül nem is változott tőle semmi.
A megoldás az lehet, hogy te, idén nekem nem kell semmi, dolgozz kevesebbet, nem baj, ha a felét keresed, mint eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!