Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig könyörögjek még a férjemnek?
Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...
A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..
Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.
Ti mit tennétek?
Gyerek nincs, de van közös ház.
Fontos volna tisztázni, hogy mit vársz a kapcsolattól. A szex mennyisége nagyon kevés pl. Ha te kitalálsz valamit, ahogy írtad, akkor hajlandó veled elmenni valami programra, vagy arra sem hajlandó? Valami közös hobbi?
Ha mindent megtettél és nem vagy boldog, akkor lépj. De csak akkor, ha biztos vagy magadban.
Érdekes, hogy a nőknek soha semmi nem jó.
Ha kevés a szex az a baj.
Ha sok, akkor az.
#11 te vagy aki nem képes felfogni, hogy ha egy nő így panaszkodik a szex miatt, ott már megette a fene az egészet közös programostul.
Mivel a kérdező már többször beszélt a férjével, jelezte az igényeit és kapott ígéreteket, de nem történt semmi, én hagynám az egészet. Ha egy nagyon kedves és figyelmes emberrel szeretnék lakni akivel nem fekszek le az anyám lenne, nem egy pasi.
Ha te egy normális házasságot akarsz minden szempontból akkor sajnos ez a férfi nem a megfelelő vagy titokban szeretője van vagy titokban meleg.
Szerintem nagyon sokan túlgondolják itt az életet.
A legtöbb ember kb hasonló szinten él házasságban,csak még az anyagi biztonság sincs meg.
Általában jellemző az ilyen férfiakra,hogy lehet rájuk számítani,a baj velük az szokott lenni,hogy "unalmasak".
Persze,találhatsz egy palit,aki majd elvisz Disneyland-be is,meg meglepetés lesz az egész élet,de ezek általában hamar megunják az állandó partnert is,mert mindig újdonságra vágynak.
Márpedig sajnos a valós élet a legtöbb,dolgozó ember számára sivár,egysíkú.
Ezt azért írom,mert több ilyen példát láttam a környezetemben,ahol a férfi próbál ennek megfelelni,ennek a rohanós,modern elvárásoknak,hogy ne legyen unalmas az életük.
És tudod hogy néznek ki?Mint a mosott sz-r.
Látszik az arcukon,hogy sosem pihenik ki magukat.
Szerintem semmi fura nincs abban,ha valaki heti 5 napot dolgozik,és hétvégén örül,ha pihenhet.
Lehet 5 év múlva te is így fogod érezni magad,nálad ez később fog eljönni,mikor már a férjedet otthagytad egy "izgalmas paliért".
Ez az idő mindenkinél eljön,csak van,akinél hamarabb,másnál később.
Egy új kapcsolatban sincs garancia semmire.
Oké,fiatalon még genetikafüggő,de a korral mindenkinél csökkent az intenzitás szex téren is,és társasági élet,szórakozás terén is.
Ez még akkor is igaz lenne,ha valaki nem dolgozik,és munka nélkül él,nemhogy akkor,amikor heti 40-50 órát dolgozik az ember.
Azért nem mondanám,hogy rengeteg idő van.
35 évesen sokkal nehezebb már párt találni.
Nézzük csak kikből válogathat.
1.Hedonista 40+-os pasik,akiknek sosem volt feleségük és évente váltogatják a barátnőiket.
2.Elvált pasik,gyerekkel,akikkel megint lesz majd gond a szabadidő hiánnyal,mert a gyerekeire mindig kell majd idő.
Persze kereshet fiatalabbat,de azok egy ideig csak használni fogják egy-egy menetre.
Ha meg összejön eggyel,akkor később ráöregszik.Ott lesz 50 évesen kiégett,egyedülálló nőként.
Én őszintén érdeklődve nem kötekedés ,kérdem
Lehet a következő is uncsi lesz ennyj év után ,nem??
Mi a garancia arra,hogy az ténylegesen jobb lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!