Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig könyörögjek még a férjemnek?
Teljesen pipa vagyok mostmár, fogom magam és lelépek...
A férjem amit nyújt a kapcsolatunkban, egy nagy nulla. Nem túlzok, lassan 4 éve várok rá. Igen, várok a saját férjemre. Se szex (3-4 havonta egyszer...), Ő mindig fáradt, ha nem fáradt, más dolga van, dolgoznia kell, se semmi közös program, max ha én kitalálok valamit. Mindig minden nap ugyanolyan. Elvan a langyos szarban magyarul. Nagyon haragszom rá, mert rengetegszer mondtam már neki, hogy ez így nem lesz jó. Mindig ígérgetett, megbeszéltuk, szuper, gondoltam magamban, végre valtoztatunk. Aztán újabb félév után jöttem rá: SEMMI sem változott... 35 évesek vagyunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, h elmenjen az életem erre a semmire..
Akartam, együtt akartam, meg akartam oldani, javítani, feldobni, mert szeret(t)em. De mostmár kezd nem érdekelni. Túl sokat vártam, belefáradtam.
Ti mit tennétek?
Gyerek nincs, de van közös ház.
"Lehet a következő is uncsi lesz ennyj év után ,nem??
Mi a garancia arra,hogy az ténylegesen jobb lesz??" Tehát ne változtasson senki az ESETLEG jobb miatt, maradjon a BIZTOSAN rossznál?
Azért a biztosan rossz nem azt jelenti,hogy uncsi és amikor fáradt nincs kedve programozni.
A biztosan roszs az nálam valahogy egészen mást jelent ...
A házisárkányt ezért hagytam ott.Az is csak slamposkodott és semmi se érdekelte.Sehova el nem lehetett vonszolni.Még akkor se,amikor a gyerekeimmel mentünk volna.
Nem beszélve,hogy úgy nézett ki,mint egy grizzly medve.
Ám ne higyjétek,hogy feladtam volna!Már csak akkor,amikor közölte,ő márpedig nem fog párkapcsolati tanácsadóhoz,szakemberhez fordulni.
No itt volt a vége.
Elváltunk..
Ez igaz.A konklúzió!Bánom az elvesztegetett éveimet.Megtettem,amit tudtam.Felneveltem két gyereket 15,16 éves koruktól egyedül.Viszont nem én lennék,ha a válás után nem porolom le magam,és állok fel!
20 év kínlódás után,48évesen kezdtem mindent újra!Szerencsére jó génekkel és erővel áldott meg a sors.Koromhoz képest,kiemelkedően jó megjelenéssel.És nem zuhantam meg,sem testileg,sem lelkileg.
Jelenlegi párom 34 éves,van egy nevelt fiam,a gyerekeim felnőttek lettek,mi pedig boldogok vagyunk.
"Mostanában a világban az a trendi, hogy ha valami elromlik, akkor nem megjavítjuk, hanem eldobjuk, és veszünk egy újat."
Szomorú,hogy ez már nem csak egy tárgyra igaz hanem sokaknál az emberi kapcsolatokra is.
"Mostanában a világban az a trendi, hogy ha valami elromlik, akkor nem megjavítjuk, hanem eldobjuk, és veszünk egy újat."
Szomorú,hogy ez már nem csak egy tárgyra igaz hanem sokaknál az emberi kapcsolatokra is."
A kérdező már sokszor próbálta megjavítani, de nem működött. Ha javítgatod az autódat, energiát, pénzt fektetsz bele, de nem indul, akkor nem cseréled le?Álljon csak a garázsban, te meg majd jársz gyalog?
Amiröl te beszélsz,az igaz.
Sajnos ma már egy apró ,cseprő dolog is oda vezet,hogy feladják.Ez nem helyes nyilván.Viszont én fentebb már kifejettem a történetemet.
20 évig türelmes,megértő voltam.Kerestem a megoldást.Eszemben se volt széthullajtani a családom.Igyekeztem egyben tartani körömszakadtáig.
És itt jön a 49# es hozzászóló.
Van az a pont,amikor már csak elpocsékolt idővé vállik az egész.
Most már tudom.
Sokkal előbb kellett volna az az autót a javítgatás helyett lecserélnem,mint ahogy tettem.
Ez az igazság!
Az idő visszafizethetetlen.Az elmegy,és nem tudod visszaporgetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!