Igaza van a férjemnek?
Tanácstalan vagyok, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Próbálom objektíven leírni, nem csak a saját szemszögemből, bár szerintem nem fog sikerülni.
Az a problémám a férjemmel, hogy amióta a mostani munkahelyén dolgozik, egyszerűen semmit nem lehet kezdeni vele, mert mindig fáradt. Részben fizikai munkát végez, ami nagyon lefárasztja, utána hazajön és alszik. Mindig fáj mindene, és azt mondja, hogy a hétvége sem elég arra, hogy kipihenje magát.
Emiatt nem megyünk sehova, otthon nem csinál semmit, ha megkérem, hogy segítsen rendet rakni, mert a lakás merő kupi és én sosem jutok a végére, akkor ordít, hogy én miért nem értem meg, hogy ő fáradt.
Én próbálom megérteni, de én is fáradt vagyok és nem is vagyok teljesen egészséges, otthonról dolgozom, én keresek többet, bár mostanában elég szarul keresek, ezért is kellett elmennie dolgozni. Szóval nagyra értékelem, hogy végre ő is tesz a közös kasszába, de így tényleg minden az én nyakamba szakad, ráadásul mostanában kevesebb pénzért is jóval többet kell güriznem.
Tényleg én nem vagyok megértő? Vagy hülye vagyok? Mit kellene csinálnom? Tényleg én vagyok önző, amiért nem értem meg eléggé, hogy ő milyen fáradt? Sajnos azt nem tudjuk megtenni, hogy ne dolgozzon, és itt nem nagyon vannak munkalehetőségek neki, csak a mostaninál rosszabbak. Így ez a helyzet még marad egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!