Igaza van a férjemnek?
Tanácstalan vagyok, kíváncsi lennék a véleményetekre.
Próbálom objektíven leírni, nem csak a saját szemszögemből, bár szerintem nem fog sikerülni.
Az a problémám a férjemmel, hogy amióta a mostani munkahelyén dolgozik, egyszerűen semmit nem lehet kezdeni vele, mert mindig fáradt. Részben fizikai munkát végez, ami nagyon lefárasztja, utána hazajön és alszik. Mindig fáj mindene, és azt mondja, hogy a hétvége sem elég arra, hogy kipihenje magát.
Emiatt nem megyünk sehova, otthon nem csinál semmit, ha megkérem, hogy segítsen rendet rakni, mert a lakás merő kupi és én sosem jutok a végére, akkor ordít, hogy én miért nem értem meg, hogy ő fáradt.
Én próbálom megérteni, de én is fáradt vagyok és nem is vagyok teljesen egészséges, otthonról dolgozom, én keresek többet, bár mostanában elég szarul keresek, ezért is kellett elmennie dolgozni. Szóval nagyra értékelem, hogy végre ő is tesz a közös kasszába, de így tényleg minden az én nyakamba szakad, ráadásul mostanában kevesebb pénzért is jóval többet kell güriznem.
Tényleg én nem vagyok megértő? Vagy hülye vagyok? Mit kellene csinálnom? Tényleg én vagyok önző, amiért nem értem meg eléggé, hogy ő milyen fáradt? Sajnos azt nem tudjuk megtenni, hogy ne dolgozzon, és itt nem nagyon vannak munkalehetőségek neki, csak a mostaninál rosszabbak. Így ez a helyzet még marad egy darabig.
hát sajnos a kemény fizikai meló ilyen
nekem is volt olyan hogy 8 órából lehúztam 10et és kaptam 500 ft/óránként
ha kellett mindig túlóráztam.. mert kell a pénz..
a fizikai munkát egy idő után megszokja az ember, tanul a mindennapokból és egy idő után már gazdaságosan bánik az erejével így marad erő másra is..
de ha szükséges vannak táplálék kiegészítők 4-5000ft-ért amik dobnak a teljesítményen
pl.: creatin, protein, glutanim
vagy a ginseng is sokat segít
persze a személyiségét nem változtatja meg
Mióta dolgozik? Időbe telik, amíg hozzászokik. Otthonülőként teljesen más napirendhez volt hozzászokva, a szervezetének ez hatalmas változás.
Én nem voltam ugyan htb, de egy állandó délutános melóból - 10-11 keltem, 2 után indultam, 11 után értem haza, 1-2-3 fele aludtam el - váltottam normàl offictime munkarendbe. Nyilván részben a munkaidő is volt a váltás oka, hogy de jó itthon leszek esténként. Gép előtt ülős munka, tehát nem fizikai, mégis, ugyanúgy jártam, mint a férjed: a fejreállt napirendtől én is fejreálltam. Fel tudok ugyan kelni, de a reggeli órákban nagyon kába vagyok, ami frusztrál a munka miatt. Délután meg hiába érek haza, egyszerűen eldőlök és alszom. Szó szerint. És emiatt én se tudok csinálni semmit, itt is úszik a lakás.
Most ez egy ilyen időszak, majd átáll a szervezet. Remélem, mert ha nem, bajban leszek. :)
Szóval ha a férjed nemrég kezdett az új munkahelyen, akkor ez is közrejàtszhat a dolgokban, és akkor magàtól megoldódik majd.
Szóval abból áll az élete, hogy eszik, alszik, dolgozik? Hány évesek vagytok? Ki jár boltba, ki főz, takarít, mos, stb? Mert ha csak te csinálod, akkor ez nagyon gáz.
Szexhez van kedve? Komolyan kérdezem!
Van olyan jelenség is, hogy valaki hiába alszik napi 8 órát vagy annál többet is, nem tudja kialudni magát, ez eddig esetleg azért nem volt nagy probléma, mert nem végzett fizikai munkát.
Nincs véletlenül alvási apnoé a háttérben? Légzéskimaradás, vagy hirtelen horkantások vannak? Hogy a mély alvás zavartalan -e érdemes lenne kivizsgáltatni alváslaborban.
Túl sokan bármiféle ismeret nélkül, néhány mondatos írás alapján elkönyvelnek valakit lustának, meg mindenfélének.
Nem közös kassza kell hanem hogy ő legyen a családfő.
Nálunk is nagy a hajtás és mindenki bele ad mindent mégsem elég a sok fáradság.
Nem hajtani kell őt még a pihenő napján sem meg patika rendet csinálni, ha rosszul keresel az otthoni munkáddal hát valami más kell mert csak azt az energiát adod ki magadból amivel a férjedet segíthetnéd. Nem a pénzetek a család.
Több áldás van azon amikor a nő tényleg nő és a férjéről való gondoskodás meg az otthon melege a feladata.
Írtad, hogy sok a kupi odahaza.
Ha úgy is rosszul megy a meló akkor tedd rendbe a házat és mire hazajön a férjed legyen rend és jó kaja.
Ülj le beszélgetni vele és ne a feladatokról beszélj meg arról ami sürgössen kellne mert azzal te magad nem hagyod, hogy kipihenje magát.
Csak úgy kellemes dolgokról beszélj és éreztesd végre, hogy ő mag mennyire fontos és nem a haza hozott pénze.
Ő is ember és nem pénzautómata.
26:
A nő nem cseléd, nem is tásalkodónő.
Se pénz, se étel nem terem a fán.
Kérdező: pajzsmirigy alulműködésnek is lehet ilyen tünete. De a férjed csak egy lusta, hisztis gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!