Anyagi kérdés. Mit mindjak a férjemnek a volt feleségével kapcsolatban?
Most ne a gyerek döntsön. Ő nem tudja, mi jó neki.
Bíróságon kérvényezzétek a nálatok való elhelyezést. A fent említett okok miatt.
Ha a párod exének fontosabb a külseje, mint hogy visszafogva magát létbiztonságot teremtsen a saját gyerekének én nem adnék neki egy forintot sem.
Amennyiben viszont szándékosan ellenetek neveli, akkor viszont gyámügyön keresztül kérném, hogy a gyereket vegyék el tőle. Nálatok jobb helye van a leírtak alapján.
Ami pénzt eddig adtatok a gyerektartáson felül azért Ti dolgoztatok meg. Miért támogattok egy ingyenélőt?
Ahogy az első leírta. Nem adni pénzt azután ha kirakják akkor a gyerek felügyeleti jogát magatokhoz vehetitek.
Egyébként, ha jól álltok anyagilag és az anyuka albérletben lakik akkor miért nem indítottatok már rég bírósági gyermekelhelyezési pert?
Szerintem már egy 9 évesnek el lehet magyarázni körvonalakban.
(én most 14 vagyok, kisebb koromban is ráébresztettek erre, csak nekem az apám volt a rontó fél.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!