Usa zöldkártyával kapcsolatban ha a férj megkapta, de már a feleségével egy éve külön élnek, de még törvényesen házasok megkapja automatikusan a feleség és a gyerek is úgy, hogy a férj évekkel ezelött még egyedül adta be a kérelmet?
szia válaszoló... ezt a linket találtam a zöldkárty lottó sorsolásnál megnéznéd ... : [link]
köszi
Elválsz, mert nem kell a pasi,
de még az utolsó pillanatban megpróbálsz a hátszelén becsusszanni az USA-ba.
Micsoda egy gerinctelen féreg vagy!!
Mar elnezest, de hogy a jo eletben kaphatna a "ferjed" zoldkartyat, ha evekkel ezelott adta be a kerelmet? Eleve mi az, hogy kerelmet adott be? A zoldkartya lottora mindig evente sorsolnak, de csak az arra az evre jelentkezokbol. Valoszinuleg csalas az egesz es a ferjed semmilyen zoldkartyat nem fog kapni. Ha pedig nem lotton jelentkezett, akkor nem maganak adta be a kerelmet, hanem egy szponzor adta be erte. Jo lenne tudni, hogy milyen helyzetrol van szo!
Bar azt tudnod kell, hogy szerintem elintelendo, amire keszulsz. 1 eve nem elsz a szerencsetlennel.
Nekem kéne Ö, de Ö neki nem kellünk, ez a nagy különbség... elhagyott egy 10 hónapos gyerekkel...
Ugyhogy ha nem tudsz valamit ne commentelj .... csak magadat minösited ... ( amúgy meg nem vágnék neki egyedül egy két éves gyermekkel...) -csak a remény él az emberben egy jobb jövö érdekében!!!
itt valami nem stimmel! a zöldkártyára minden év októbertől decemberig lehet jelentkezni, és következő év május-junius között van meg az eredmény, és kb. szeptember közepe fele lehet utazni!
tehát ha évekkel ezelőtt nyert, akkor ma már a jelentkezése érvénytelenné vált! Ha pedig most nyert, akkor te csak akkor mehetsz vele, amíg házasok vagytok! ha elváltok, akkor már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!