Hogy segítsek a férjemnek feldolgozni hogy az anyja nem örül a leendő unokának?
Már a házasságunknak sem örült,engem nem szeret-nem velem van baja,bárki mással lenne,szimplán utál mert elvettem a kisfiát.
Engem nem lepett meg hogy nem örül,férjem viszont reménykedett valahol hogy az unoka hírére megváltozik.Nem így lett.
Nem igazán jó a kapcsoltuk, nem tudom honnan gondolta hogy másképp lesz,de rossz látni hogy rossz neki hogy a várva várt picurt nem mindenki várja.(előtte jelentettük be az én rokonaimnak,ott volt örömkönny stb,évek óta várt kisunoka dédunoka,jó helyre érkezik)
Kizárni az ostoba gonosz öregasszonyt a családból, hogy ott roha"ggy"on meg magában a büdös boszorkány. Magányosan saját maga xarában felfordulva.
Részvétem!
Amíg apósod él, nyeljétek le a dolgot és látogassátok, ill. a picurt mutassátok meg. Utána meg ne.
A férjedet azzal segíted, ha semlegesen viszonyulsz az anyjához. Ne szidd előtte, sőt ha ő szidja, akkor se kontrázz rá. De ne is erőltesd a kapcsolatot. Ha apósod már nem fog élni, akkor a férjedet engedd, hogy menjen, amikor akar, te viszont ne menj, ha nem akarsz. A gyereket vigye a férjed, ha akarja, de az anyós ne jöjjön hozzátok.
Esetleg, ha szóba kerül, mondd meg, hogy onnan kezdve, hogy téged, a menyét, nem fogadott el, teljesen logikus, hogy az unokája érkezésének sem örül.
Szerintem egyébként nem fog megváltozni a hozzáállása az unoka megszületésekor sem.
Azért tudnék példát mondani a környezetemből, többet is, hogy az addig utált menyecskét a baba megszületése után nyalifalizzák. Addig kígyót-békát kiabáltak egymásra, utána meg akkora lett a barátság, hogy na...
Főleg faluhelyen.
Lehet majd helyreteszik a vénasszonyok :-)
Azt nem lehet tudni, nálatok hogy lesz, de van esély egynagy fordulatra. Kérdés, hogy te hogy fogsz állni hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!