Gáz, ha valaki 32 évesen titkolja hogy meleg a saját anyja előtt?
Nem gáz, ha nem akarja az illető elmondani, akkor nem fogja. Nem tartozik a szüleire feltétlenül.
Azzal egyet értek, hogy már valószínűleg tudja, ha nem is azért, amiket a második válaszoló felsorolt, de egy anya megérzi az ilyet általában.
#1-#2
Az a kínos, hogy homofób vagy és hogy fogalmad sincs a melegekről...
Ez mindenkinek a saját döntése. Nem kínos, tudom jól, hogy az édesanyánknak coming outolni a legnehezebb.
Szerintem az a gáz, hogy nem vagy olyan viszonyban anyukáddal, hogy mindent meg tudj beszélni vele.
Nem gyanús neki, hogy nincs még menye? És még jelölt sincs? Hogy Sosem volt barátnőd?
Ti nem beszélgettek?
Senki nem mondta, hogy rólam van szó. Az egyik barátom meleg, ismerem az anyját, sokszor szoktam találkozni is vele. Aztán egyszer szóba került ez a téma és mondta hogy az anyjának sohasem mondta. Aztán indiszkrét lenne kérdezősködni, de aztán kíváncsivá tett, hogy nem furcsa neki, hogy a srácnak egy barátnője volt az is 17 évesen.
Amúgy aki homofób az gyakran látens meleg
Te inkább ne akarj segíteni a barátodnak. Annyi hülyeséget írsz :D
Mi köze ennek a prolizáshoz? Tanult emberek közül is sokan elutasítják ezt a dolgot. És a prolik között is sokan elfogadják.
És nem, attól még nem lesz látens meleg valaki, hogy nem bírja a homikat.
A barátod meg majd elmondja, ha akarja. Nem tartozik rád. Már ha valóban nem te vagy az a barát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!