Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen melegben strandra menni?

Ilyen melegben strandra menni?

Figyelt kérdés

Nagyszülőknél vagyunk öcsémmel(8 éves) és holnap mennénk strandra.Szüleink szóltak,hogy ne menjünk,mert nagyon meleg lesz(38-39 fok kb.).Továbbítottam az üzenetet nagyszüleimnek és tesómnak is,de hallani sem akarnak róla.Öcsém hisztizik,hogy:DE MEGBESZÉLTÜÜÜK!

Direkt megnéztem az időjárást,hogy mikor nem lesz olyan meleg(kb.jövőhéten),de csak akkor is menni akarnak.

Szüleimnek nem is merek szólni,hogy hát köszi jól vagyunk,de holnap menni fogunk a kérésetek ellenére ilyen melegben is !

Persze nem kötelező szólni,nem is fogok,de öcsém tuti elszólja majd magát...és akkor megharagudnak...

A strand mindig tele van,szólva árnyékos hely nem nagyon lesz,de:-Úgy is a vízben leszünk,meg csak pár órát maradunk-

Tudom nem nagy dolog ez,de félek,hogy veszekedés lesz belőle :S + Szüleim írtak(hogy vagyunk,írjunk már nekik,ne menjünk ilyen melegbe strandra...)Szóval most várják,hogy írjak vissza nekik,de hazudni nem nagyon akarok,meg szerintem is igazuk van,én sem mennék,így is 28 fokban is megdöglök olyan meleg van.

Egyedül nem maradhatok,mert nem engedik(nem tudom miért,de mindenhova kötelező menni velük)

Értem én,hogy menni akarnak,de ilyen rohadt melegben minek menni ?Miért nem tudnak pár napot várni,akkor legalább nem fogunk szénné égni...

Ti mennétek ilyen melegben ?Szüleimnek mit írjak ?

Tudom...túlreagálom,de nem akarok veszekedést,meg egyetértek szüleimmel.Még sokáig itt leszünk nagyiéknál,szóval idő bőven lenne fürdőbe menni...

A válaszokat köszi !

16l

2017. aug. 8. 21:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
7%
csak lúzerek járnak strandra fertőződni a telepisált víztől, normális ember vesz harminc ezerért 10 m3-es gumimedencét.
2017. aug. 8. 21:30
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Írd meg a szüleidnek, hogy legyenek szívesek a nagyszülőkkel egyeztetni, mert ők döntik el mi lesz a program, nem te.
2017. aug. 8. 21:31
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

Mégis mikor mennétek ha nem melegben..??

Nem is értem a szüleidet.

Használjatok naptejet.néha kicsit próbáljatok árnyékos helyen lenni.ja éa igyatok sok folyadekot.

Mi a multhéten 40 fokba strandoltunk.senkinek semmi baja

A nagyszülők sem tudnák meggyőzni..?

2017. aug. 8. 21:32
 4/28 anonim ***** válasza:
54%
Vizes haly+sok folyadék. Mi 40°C-ban kint javítottuk a tetőt, nem lesz semmi baja...
2017. aug. 8. 21:35
 5/28 anonim ***** válasza:
50%

**haj

Grr legalább jól javitana ez a sz@r

2017. aug. 8. 21:36
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
Pont az ilyen rohadt melegbe jo vízközelbe lenni..
2017. aug. 8. 21:38
 7/28 anonim ***** válasza:
94%
Mondd el ezt anyudéknak,ha meg akkor is mentek,szerezz be egy szalmakalapot.
2017. aug. 8. 22:03
 8/28 anonim ***** válasza:
83%

Heee????

Ilyenkor vannak a legtöbben vízközelben, vízben.

Talán a strandokon, balcsin estébé helyeken az emberek csodára várnak????

Milyen ember nem engedi a gyerekét melegben strandra???? Istenem... sajnállak. 😢

2017. aug. 8. 22:03
 9/28 anonim ***** válasza:
81%

Ezt hívják strandidőnek, kedves. Nem akkor kell menni, amikor 20 fok sincs. Mi múlt héten voltunk nyaralni, akkor volt a legmelegebb. Természetesen vízközelben voltunk.

Nem kell kiülni a tűző napra és sokat kell inni (nem cukros nyálat, hanem főleg vizet). Mi is megyünk holnap. Ma kirándulni voltunk, mert olyan idő volt.

2017. aug. 8. 22:10
 10/28 A kérdező kommentje:

Engednek melegben,de szerintük túl meleg lesz holnap,ezért napoljuk el,ha lehet.

Írtak nagyszüleimnek is,de nem vesznek tudomást róla.Féltenek minket(könnyen leégünk és hamar megfájdul mindkettőnk feje,még időjárás változáskor is rosszul vagyunk mint állat.Nyaraláskor is sapkában voltunk,mégis rosszul lettünk).

Annyit kértek,hogy ma ne menjünk,inkább maradjunk a hűvös lakásban.

Másik nagyink nem is engedte,hogy kimenjünk 39-40 fokban a napra,max.sapkában.Nem is akartunk kimenni(darazsak miatt,meg mert leizzadunk pillanatok alatt :D)

Szüleink összesen ennyit kértek.A belépőt ők fizették(fürdő bérletünk van).Szerintem nem nagy dolgot kértek,és természetes hogy féltenek.

Ők nem az a menjél este 7-kor is csatangolni típusú szülők.Kicsit szigorúbban fognak,meg féltenek (főleg anya,sajnos nem bírja elfogadni,hogy én már nem vagyok kisgyerek,akit babusgatni lehet).

2017. aug. 8. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!