Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen melegben strandra menni?

Ilyen melegben strandra menni?

Figyelt kérdés

Nagyszülőknél vagyunk öcsémmel(8 éves) és holnap mennénk strandra.Szüleink szóltak,hogy ne menjünk,mert nagyon meleg lesz(38-39 fok kb.).Továbbítottam az üzenetet nagyszüleimnek és tesómnak is,de hallani sem akarnak róla.Öcsém hisztizik,hogy:DE MEGBESZÉLTÜÜÜK!

Direkt megnéztem az időjárást,hogy mikor nem lesz olyan meleg(kb.jövőhéten),de csak akkor is menni akarnak.

Szüleimnek nem is merek szólni,hogy hát köszi jól vagyunk,de holnap menni fogunk a kérésetek ellenére ilyen melegben is !

Persze nem kötelező szólni,nem is fogok,de öcsém tuti elszólja majd magát...és akkor megharagudnak...

A strand mindig tele van,szólva árnyékos hely nem nagyon lesz,de:-Úgy is a vízben leszünk,meg csak pár órát maradunk-

Tudom nem nagy dolog ez,de félek,hogy veszekedés lesz belőle :S + Szüleim írtak(hogy vagyunk,írjunk már nekik,ne menjünk ilyen melegbe strandra...)Szóval most várják,hogy írjak vissza nekik,de hazudni nem nagyon akarok,meg szerintem is igazuk van,én sem mennék,így is 28 fokban is megdöglök olyan meleg van.

Egyedül nem maradhatok,mert nem engedik(nem tudom miért,de mindenhova kötelező menni velük)

Értem én,hogy menni akarnak,de ilyen rohadt melegben minek menni ?Miért nem tudnak pár napot várni,akkor legalább nem fogunk szénné égni...

Ti mennétek ilyen melegben ?Szüleimnek mit írjak ?

Tudom...túlreagálom,de nem akarok veszekedést,meg egyetértek szüleimmel.Még sokáig itt leszünk nagyiéknál,szóval idő bőven lenne fürdőbe menni...

A válaszokat köszi !

16l

2017. aug. 8. 21:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
De miért délben es nem később? És miért nem árnyékba cuccoltatol le?
2017. aug. 9. 17:46
 22/28 anonim ***** válasza:

Mi mikor a vizben voltunk nekünk is leégett az arcunk és a felső testünk. Szerintem nincs olyan ember aki nem. Ezzel jár a strandolás.

Gondolom azert voltatok a napon mert nem volt hely az árnyékban. Ez ilyen sajnos. Itt balcsin kora reggel jönnek és lefoglalják az árnyékos helyet.

Legalább elmentetek 😉

2017. aug. 9. 19:10
 23/28 anonim ***** válasza:
Ertem hogy nem volt árnyékos hely.de feltalálták már a napenyőt meg a sátrat is.
2017. aug. 9. 20:38
 24/28 A kérdező kommentje:

Jó kérdés,hogy miért akkor mentünk.Mindig így akarnak menni mamáék.

+A medence szélén cuccoltunk le,a kőbe meg nem hiszem,hogy lehetne napernyők rakna,meg amúgy sincs mamáéknak,mert minek...Direkt hoztunk egy kisebb ernyőt,de nem mert nem kell,meg ők nem fogják hurcibálni.

Be a fák alá sosem cuccolnak,mert úgy nem látják...meg ott koszos minden.

Így persze,hogy nem akarják szüleink,hogy strandra menjünk ilyen melegben(vagyis nem is a meleg a baj,hanem a napsugarak,meg a leégés).

A karunk végig tiszta vörös,tesóm arca is eléggé.Nekem volt egy nagyobb kalapom,mégis piros az arcom is egy kicsit(kicsit...)

És holnap is akarnak menni :D Úgy,hogy mi egész nap nyöszörgünk,mert marhára fáj a karunk,vállunk meg az arcunk.Kenjük mindennel,de nem sokat javul :/

2017. aug. 9. 21:50
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha ennyire utáltok strandra járni, miért vesznek a szüleitek fürdőbérletet?

Én összetenném a kezem a helyetekben, leégés ide vagy oda, hogy ennyi nyaralás jut, de nyilván nem vagyunk egyformák. Viszont ha ennyire rettegtek a leégéstől meg a melegtől, akkor legközelebb mondjátok meg a szülőknek, hogy nem kell a bérlet, és akkor le van a gond.

Így érthető, hogy a nagyszülők ki akarják használni. :)

Egyébként vigyél ki egy régi pólót, amit nem sajnálsz, és vedd fel, fürödj abban. Leégés ellen dzsal. :)

2017. aug. 10. 08:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Ilyen melegbe csak nyakig érő vízben lehet kibírni. Nem értem a szüleidet, ilyenkor aki teheti menjen strandra. Én a műtétem miatt nem mehetek a vart sebem miatt, de legalább a párom kölcsönkérte a mobilklímát a munkahelyéről mert ott a leállás miatt úgysem kell nekik így azzal túl lehet élni.
2017. aug. 10. 18:51
 27/28 anonim ***** válasza:
Múlt héten a 40 fokban voltam strandon az 5 és 7 éves fiaimmal. Reggel 10 és délután 5 között. Árnyék semmi,de vittünk sátrat. Sapka végig rajtuk volt, 4 alkalommal kentem őket 50-es naptejjel tetőtől talpig, fehér póló a vízben, és megittunk vagy 5 liter vizet. Semmi bajuk nem lett, sőt, sokkal jobb volt, mintha itthon aszalódnánk.
2017. aug. 10. 19:22
 28/28 adan21 válasza:
20%
na ja igazad van
2017. aug. 10. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!