Ti mit csináltok dög melegben ha épp nem tudtok strandra menni a gyerek (ek) el?
semmi ötletem holnapra, hátha ti írtok valami jót :)
strandra nem tudunk menni, de muszáj kimozdulni mert 3 napja itthon pancsolunk és már kezdek megkattanni... :)
Mi tegnap, s ma is strandoltunk, nemrég értünk haza.
Holnap délelőtt játszótér, árnyekos, hűvös. Délben míg alszik a kicsi, a naggyal a ventilátor előtt fagyizunk, s letöltünk valami mese filmet.
Délután másik játszótér, vagy játszóház, vagy csak elemgyünk plázázni. Ott bent jó idő van, mindenhol kiárúsítás.
Délelőtt játszótér, város másik végén, de legalább árnyékos. Legalább 1,5 óra, különben nem fáradnak el (2 és 4,5 évesek). Itthon ebéd, utána lustálkodás, délután már árnyék van az egész udvaron. Nagynak edzése lenne este, de szerintem elcseréljük medencézésre, vagy előtte pancsol, még nem tudom. Nem hiányzik neki ebben a melegben futkározni.
Strandra mi se járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!