Ti mekkora "ügyet" csináltok a baba, gyerek öltöztetéséből? Mennyire figyeltek oda, hogy jó minőségű is legyen meg stílusos is, és persze mindez nem túl sok pénzből?
Nekem nincsenek ilyen gondjaim mivel nincs pénzem ruhákat se venni.
Azt adom a lányomra amit használtan kapok, vagy ha találok megfelelő méretet turkálóban.
Köszi a válaszokat! Egyébként a kérdés végén ott van az is, hogy nem túl sok pénzből... Meg még a magyarázatban is említettem. Az a vicc, hogy sokszor a turkáló sem olcsóbb, most ezt tapasztaltam. Örököltünk mi is rengeteg cuccot, de épp azon gondolkozom, hogy tudnám tovább adni olyan helyre, ahol tényleg nagy szükség van rá. Pl. egy overall esetében, méretben jó a középső gyerekemre, de nem találtam elég jónak az anyagát, vastagságát, ezért komoly 4000 forintért találtam a huszadik üzletben egy olyat, ami minden tekintetben tökéletes. Erre kaptam meg némelyektől, hogy túlzás. De ahogy írta egyikőtök, olyat adok rájuk, amit magam is szívesen hordanék.
A bababörze nagyon jó ötlet, köszönöm szépen! Sose jutottam még el, pedig biztos hasznos lenne :).
Szia..ezt a kérdést én írtam ki
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babaru..
pár válasz van a kérdésedre:)
Én kiélem magam a gyerekem öltöztetésében,imádom,hogy mindenhol megdicsérik,megfordulnak utána,hogy milyen csinos...igyekszem naprakész lenni a gyerekruha trendekből..és persze az ő személyiségének megfelelő ,darabokat hordja.Nem az a nagyon rózsaszínű,habos-fodros,
stílusú.
A szinekkel is úgy vagyok,hogy van egy-két kedvenc és azok árnyalatai ,szinte csak olyanokat adok rá.
Nagyon szeretem öltöztetni na..:)
Jah,ezeket szinte mindet fillérekeért vadásztam össze:))
Meg nem mondaná senki,hogy másodkézből valók:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!