Ti mekkora "ügyet" csináltok a baba, gyerek öltöztetéséből? Mennyire figyeltek oda, hogy jó minőségű is legyen meg stílusos is, és persze mindez nem túl sok pénzből?
Iszonyat ritkán veszek üzletből ruhákat.Messze is vannak és kényelmesebb a posta :P
A 4,5 év alatt 90%-ban csak vateráról vásároltam a 2 gyerkőcömnek és nagyon szépeket. Nagyon csinosak szoktak lenni. Nem vesz el kevesebb időt,sőt!Talán többet is,mintha bemennék egy üzletbe és az aktuális ruhákat átnézném,mert az aukciós oldalakon jóval több ruha van,de nekem megéri.Nem egy ruhában kellett csalódnom,amit újonnan vettem meg.Azok a ruhák,amik használat után is szépek,azok jók is.
Most az auchanban vettem a lányomnak egy bordó hello kitty ruhát,mert apának is megtetszett. Karácsonyra tuti lesz :D
9* vagyok
Vajon mi nem tetszett a válaszomban valakinek?!
Alapvetően nem nagyon foglalkoztat a lepontozósdi,de itt csak én lettem lehúzva....
Ha valaki egy válaszra rányomja a nullát,legalább írja le,hogy mi nem tetszik!
Igazabol nekem mar nem kisbabam van,igy volt idom kitapasztalni a ruhak minoseget. En is csak olyat veszek neki ami divatos, es en is szivesen hordanam.2-3 uzletben vasarolok,ott mindig megtalalom azt ami a fiamnak es nekem is tetszik,nem jarom vegig a varost.Attol fuggoen,hogy mire van szuksege 1,max 2 helyre megyek be.Tehat 1 uzletbol veszem az utcai viseletet,es masik 2-bol a sport ruhazatot.
Egyedul cipovasarlaskor jarjuk vegig a boltokat.Nem szeretek olyat venni,amit tomegesen hordanak.Sokszor cipok teren nem ertunk egyet,sokaig tart mire olyat talalunk ami illik a ruhaihoz es neki is tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!