Sajnos panelban lakunk, strandra nincs pénzünk. Aki hasonló helyzetben van milyen programokat csinál ilyen melegben?
Nekünk az is be szokott jönni, hogy az erkélyen vacsizunk, vagy a benti kád helyett este kint a kis felfújhatóban fürdik a fiam.
Vacsi után, 3/4 7 körül szoktunk indulni sétálni, motorozni.
Szombaton pl. az volt a nagy móka, hogy egy üres fecskendővel locsoltuk egymást (2,5 éves).
Nap közben tényleg nehéz, mert be vagyunk zárva a lakásba, ugyanúgy rajzolunk, kirakózunk, építünk mint télen.
kertesben lakó nagyszülő/rokon/ismerős,akinek szintén kisgyereke van és hozzá medencéstül kimenni?
tó a környéken? Bár abba csak óvatosan
Két vizipisztollyal a fürdőkád is tökéletes vagy a lavor a szoba közepén...
Erkélyre kiviszem a kiskádat és abban pancsizk.
Mi most voltunk pénteken először strandon,nálunk most délután 3-tól 600Ft a belépő,a gyerekeknek 3 éves korig nem kell fizetni,viszont benti büfénél nem érdemes venni semmit,mert nagyon drága,mi is otthonról vittünk ásványvizet,a lányomnak babitalt és ennivalót is vittem neki,mert ott uzsizott.Így 1200Ft-ból megúsztuk :)
Hol laksz?
Segitek olsón meguszható strandot keresni.
Ismersz esetleg hasonló helyzetben levő anyukát,és négyesben menni? ugy mindig olcsóbb családi jeggyel (2gyerek 2 felnőtt)
3.vagyok:
akkor elég messze vagy tőlünk,én gyöngyösi vagyok és a helyi strandon ennyi a belépő,de például Jászárokszálláson is csak 450Ft délután 4 után.
Nézd meg a Bp-i fürdők honlapját a legtöbb helyen ki van írva az árlista,biztos ott is van délután kedvezmény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!