Felvennéd ugyanúgy a leendő férjed nevét ahogy a volt felesége felvette?
Kizart sot hozza se mennek amig nem parancsol ra az exre hogy vegye le.
Egy no egeti magat azzal ciki ha volt ferje nevet viseli
"amig nem parancsol ra az exre " -ezt mégis hogy gondolod egyeske? nem parancsolhat rá..
Szerintem tartsd meg a neved kérdező - már bevett szokás ez. Lehet egyébként Kiss Szabó Anna is...
Itt a 4. ábra mutatja milyen lehetőségek vannak:
Egyes vagyok teljesen megertelek engem is zavart.
Eskuvo elott irtam az exenek hogy ha nincs 5000 ft nevvaltoztatasra szivessen adok neki.
Es azt is irtam ne eljen egy olyan ember nevevel akit nem akar maga melle.
A nevhez ragaszkodas azt mutatja az ex meg nem engedte el a volt ferjet ragaszkodik hozza hiszen nevet viseli minden nap.
Beszelj az exel
Megértem, hogy zavar, sajnos elég nagy hülyeség, hogy joga van megtartani a nevet. Viszont az is az, hogy csak pénzért veheti vissza valaki váláskor a leánykori nevét.
Sajnos nem tudsz mit tenni, bele kell törődnöd a dologba, nem kényszerítheti rá senki, hogy nevet változtasson. Vigasztaljon az, amit már valaki leírt, hogy a faluban úgyis mindenki tudja, hogy te "csak" a második felesége leszel a Pityunak.
Ha ennyire durván zavar, ne menj hozzá elvált emberhez.
Ne aggódj, nemsokára ki leszel oktatva, mert látom jönnek az elhagyott asszonykák lepontozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!