Aki lop, az utana ugyanúgy viselkedik?
Tudom, fura kérdés, meg hülyének is tunik.
Van egy unokatesom, aki anyámnak szokott segiteni. Anyám odavan erte, en nem nagyon. Anyám elutazott ket hetre, es kert, hogy nézzék parszor a lakására "női szemmel". Virágok, satobbi. Hagyott ott pénzt (20 ezer), ha bármire kene. Csak unokateso es en járhatunk a házban. En nem nyúltam a pénzhez, de eltunt. Kiakadtam, de anyám mondta, hoy felejtsem el. Unokateso azota is kedélyes, puszit ad, de en kivagyok. Nem latszik rajta semmi különös. Neha azt hiszem, biztos en hibbantam meg. En biztos nem
Tudnek ugyanúgy viselkedni lopás utan. De mas nem férhetett a pénzhez! Hasonlo eset valakinek a családban?
Nem, anyám nekem adta ide, en meg jol látható helyre tettem, hogy mas nem lesz ott úgysem. Mint kiderult, unokateso volt bent.
Anyámnak adtam volna vissza a pénzt, es nem talaltam, nagyon kínos volt.
"Kiakadtam, de anyám mondta, hoy felejtsem el."
Ezek szerint mégiscsak tudhat valamit anyukád a pénz sorsáról...
Ez az "ügy" csak te szerinted "lopás" !
Anyádé a pénz, és ezek szerint az ő tudtával van ott, ahol van.
Te meg gyanúsítgatod azt aki -helyetted- segíti mindenben anyukádat.
"Van egy unokatesom, aki anyámnak szokott segiteni. Anyám odavan erte"
Szerinted érdekli is a piti 20ezer Ft az unokatesódat, amikor valószínűleg ő örökli majd a vagyon nagy részét is anyád után?! Inkább ezen izguljál, mert anyád "oda van érte".
Nem ő örökli.
Amúgy nem ez az egyetlen gaz dolog a krapekkal kapcsolatban, csak anyám duhrohamot kap, ha szóba hozom.
kérdező, PÉNZT SOHA NEM TESZÜNK JÓL LÁTHATÓ HELYRE.
gondolom, most már legalább ezt megtanultad ebből az esetből...
"Nem ő örökli. "
Ha anyád ennyire sztárolja, akkor minden esélye meg van rá.
Bocs.
1. "Hagyott ott pénzt (20 ezer), ha bármire kene."
2. "Nem, anyám nekem adta ide, en meg jol látható helyre tettem."
Hogy a történet korrekt elmondásában gyenge vagy, az egy dolog.
Nekem annakidején, ha Anyám pénzt adott, azt a pénztárcámba tettem!!!
Nem csak tanulnod kell, de felejtened is van mit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!