Nem tudok kiigazodni a barátomon, pedig 5,5 éve együtt vagyunk. Nem ugyanúgy viselkedik velem, és nem azt mondja nekem, mint amit másnak!?
Nagyon hullámzó a kapcsolatunk, és erre már nem lehet alapozni. Egyébként is voltak problémáink. Eltérőek az elveink!
De mindig tud meglepetéseket okozni a viselkedésével. Szakítás után még csak köszönni sem köszön nekem, pedig ő volt a hibás, nem is kicsit, más nő rég kirúgta volna! Neki kell bocsánatot kérnie, sőt az nem is elég, meg kell változnia! Úgy tesz, mintha én lennék a sz*r hogy még köszönni sem hajlandó!
Közben meg beszéltem az anyjával, és otthon teljesen máshogy viselkedik, magába van szállva, szótlan, nem beszél...
Tudom hogy szeret, a maga módján! De akkor sem fogom hagyni, hogy ez az én anyagi rovásomra menjen!
Családfőnek tartaná magát ha együtt élnénk, de anyagilag lehúzna! Kérdezem én, ez normális? Akkor ne azt hangoztassa hogy családfő... Mert 1 nem a férjem, 2 nem családfő mert saját magán kívül senkiről nem tud és nem is akarna gondoskodni.
Annyira nem tudom mi tévő legyek. Lehet megtörik a jég, és bocsánatot fog kérni?
Mert most biztos vagyok magamban. Nem keresem. Ha kellek neki majd keres ő. Lehet beletelik neki 2-3-4 hétbe!
Valahogy el akarom őt felejteni, de hogyan ha még szeretem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!