Felvennéd ugyanúgy a leendő férjed nevét ahogy a volt felesége felvette?
Figyelt kérdés
A volt feleség még most is -né, évek óta elváltak de nem veszi le a párom nevét, pedig még csak 30 éves, nem értem őt, de mindegy. Én is ugyanígy venném fel a nevét de így eléggé sanszos, egy faluban élünk, kb. 1500 lakossal, így én olyan furának érzem... vagy rosszul gondolom? Pedig sehogy máshogy nem tudnám elképzelni a nevemet mint Kissné Szabó Anna. /kitalált név/ Mondjuk a viszonyunk sem fényes a volt asszonnyal még a végén azt hinné őt akarom idegesíteni.2017. aug. 26. 17:19
21/25 anonim válasza:
19es.
Igen.
Mert külföldi név és a külföldi iratokban nincs anya neve.ha nem ugyanaz lenne a nevünk akkor a reptéren mondjuk dokumentumból nem is látszana hogy a gyerekem.
Bocs.
Előbb kérdezz
22/25 anonim válasza:
Vedd fel!
Talán pont ettől fog rádöbbenni az ex, hogy ő már nem Kissné, hiszen újranősült a volt férje és már Te vagy az. Lehet rájön, hogy ezzel magát égeti.
23/25 anonim válasza:
Házassá ide vagy oda senkinek a nevét nem venném fel mégegyszer. Elég volt válás után visszavenni s az összes okmányt újra igényelni, mindenhol lejelenteni a névváltozást......
24/25 anonim válasza:
Ha valaki azzal cikiz, hogy te a kettes számú Kissné vagy, akkor arra azt kell mondani, hogy igen, Katika volt az első felesége, én pedug az utolsó. 🙂
25/25 anonim válasza:
Teljesen minden hogy veszed fel a nevet vagy sem
Mindenkeppen ketteske leszel a pasinal 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!