Felvennéd ugyanúgy a leendő férjed nevét ahogy a volt
felesége felvette?
Figyelt kérdés
A volt feleség még most is -né, évek óta elváltak de nem veszi le a párom nevét, pedig még csak 30 éves, nem értem őt, de mindegy. Én is ugyanígy venném fel a nevét de így eléggé sanszos, egy faluban élünk, kb. 1500 lakossal, így én olyan furának érzem... vagy rosszul gondolom? Pedig sehogy máshogy nem tudnám elképzelni a nevemet mint Kissné Szabó Anna. /kitalált név/ Mondjuk a viszonyunk sem fényes a volt asszonnyal még a végén azt hinné őt akarom idegesíteni.
Nem venném fel. Nekem fura lenne, hogy mindketten Kissnék vagyunk. Kb. mintha mindketten ugyanúgy a feleségei lennénk. Akkor inkább megtartanám a saját nevem, nem változtatnék rajta.
2017. aug. 26. 18:34
12/25 anonim válasza:
Semmilyen nevet nem vennék fel. A te helyzetedben végképp nem. Eleve érthetetlen, minek nének lenni. Nagymamám is a lány kori nevet használja.
2017. aug. 26. 18:38
13/25 anonim válasza:
Ha már volt házas, amiatt nyilván lehetnek kellemetlen helyzetek.
De én próbálnék ezeken nem rugózni, a múlt már a múlt, most veled van, téged szeret, téged vesz el.
Ne érdekeljen az ex, semmilyen szinten ne.
Ha ő nem akarja megváltoztatni a nevét, akkor ne tegye. Attól még nem tartozik a leendő férjedhez, semmi nem köti össze őket.
2017. aug. 26. 18:39
14/25 anonim válasza:
Szerintem ne kérjétek az exet ilyesmire,úgyis nemet mond,és amúgy is gáz ilyet kérni.Ha annyira zavar válassz más lehetőséget,van egypár.
2017. aug. 26. 18:57
15/25 anonim válasza:
De draga a nev osszekoti oket ez az pont
2017. aug. 26. 19:00
16/25 anonim válasza:
Semmi közöd az exhez és a nevéhez sem. Ha te magadat 2.nak érzed akkor az is leszel. Ha van közös gyerek akkor érthető hogy a gyerek miatt megtartotta a nevét. Volt ilyen tapasztalatom a suliban és gáz volt a gyereknek ha az anyukájának nem az volt a neve. Felnőttként érti az ember de gyerekként nem. Egyébként sincs igazad mert ha van anyós akkor ő is lehet Kissné vagy ha több fiú testvér is akkor több Kissné.
2017. aug. 26. 20:26
17/25 anonim válasza:
Ne vedd fel sehogyan sem ilyen egyszerű! Vagy vegye fel ő is a tiedet pl Kovács-Kiss Anna es akko o is Kovacs-Kiss Péter lenne mondjuk vagy Kiss péterné mit tudom én
2017. aug. 26. 20:59
18/25 anonim válasza:
Èn a gyerekem miatt tartom meg a volt férjem nevét.Nem miatta mert ő egy ****ög.
Szóval ha van ott gyerek, lehet,hogy ő is így gondolkozik.
2017. aug. 26. 21:15
19/25 anonim válasza:
Gyerek miatt duma
Gyerek miatt ? Aztan minek
Kepmutato dolog oh oh elvalt anyuka neve ua mint gyereke hulyeseg
A gyerek tudja elvaltatok es annyanak van sajat neve.
Az osszes no aki megtartja nem zarta le a kapcsolatot valahol csak magat hulyiti gyerek miatt karrier miatti mesevel.
2017. aug. 26. 21:18
20/25 anonim válasza:
Vedd csak fel, ahogy szívesen viselnéd, és szard le az exet. Nem mindenki szeretné felvenni, de te igen, és nehogy már azért ne lehess Kissné, ha neked az a vágyad, mert az ex, aki már senki - ő a Kissné.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!