Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)
Figyelt kérdés
Amikor vénás vérvételre kell mennem, egy hamis face profilról ráírok, s közlöm vele, vigyázzon velem, mert egy drogos vagyok. Este meg belilult megszúrt karral érkezem haza...2020. jan. 26. 21:47
61/77 anonim válasza:
Kérdező, engem tűnyom nélkül is meggyőztél, hogy drogos vagy, mert "tisztán" ennyire hülye nem lehet valaki.
A nő vagy azért fog dobni, mert elhiszi, hogy drogos vagy (nem hibáztatom érte) vagy azért, mert hazudtál neki, de te azt várod, hogy bízzon benned, és ne hallgasson másra. Egy ostoba, retardált troll vagy, csináld csak meg a tesztet, mert szívességet teszel neki. Pszichológushoz meg ne menj el, neki is csak hazudoznál meg őt is tesztelnéd. Olcsóbb ha most kidobatod magad a csajjal és majd visszajössz ide szidni a nőket.
62/77 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted a bizalom és az informálódás közötti kulönbséget. Az is lehet hogy ép te vagy drogos azokra jellemző ez a nehéz felfogás amikor már kezdenek leéplni.
2020. jan. 27. 21:02
63/77 A kérdező kommentje:
*leépülni.
2020. jan. 27. 21:03
64/77 A kérdező kommentje:
Az is lehetséges hogy az ingerultséged is a drog miatt van, mert alapbol nem indokolna ilyen stilust az, hogy valakinek valamiről más a véleménye, mint neked.
2020. jan. 27. 21:14
65/77 anonim válasza:
Lehet, hogy drogügyben nincs helye a bizalomnak, de párkapcsolatban még nincs helye a bizalmatlanságnak, tesztelésnek, játszmázásnak.
Nekem az elsőről nincs tapasztalatom, neked még a másodikról.
66/77 A kérdező kommentje:
Van aki szeret pofára esni, irta is valaki korábban, hogy erről szol az élet. De nem mindenkié.
2020. jan. 27. 22:45
67/77 A kérdező kommentje:
Bár ekkora hulyeséget hogy a párkapcsolat az alap nélkuli bizalomrol szol... de a te bajod.
2020. jan. 27. 22:52
68/77 A kérdező kommentje:
sokkal inkább a felelősségről szol s a másik megismeréséről. bár szolhat a pofára esésről is és szol is arrol elég sok párkapcsolat. de csak annak aki arra vevő.
2020. jan. 27. 22:54
69/77 anonim válasza:
Nem vagyok ingerült, fülig érő szájjal írtam meg a kommentemet. :-)
70/77 A kérdező kommentje:
tehát alapból vagy ilyen trágár...
2020. jan. 28. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!