Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)
Mégis milyen választ vársz? Normális gondolkodású ember nem tesz ilyet. Oké te nem vagy az, még evvel sem lenne igazán nagy probléma, legalábbis részemről, viszont az már zavaró, hogy felteszel egy kérdést és olyan válaszokat fogadnál el ami a te agymenésedet erősíti.
Leírták már egy páran,hogy nem vagy 100-as, de te mégis arra az egyre vársz aki majd elmondja neked azt, hogy milyen "jó ötlet" ez.
"Amugy meg szó nem volt arról hogy bármi elején, ez már te tetted hozzá."
Így van. Nem ismerem a pontos körülményeket ezért kezdtem úgy "HA", mint feltételes mód, ha nem érzed igaznak akkor nyílván tárgytalan.
"Minek ferditeni a puszta érvelés helyett? Vagy kételkedsz magadban s igy probálod kompenzálni"
Ezt nem igazán értem, hogy miért kéne kételkednem "magamban", mert egy bizalompróbát akarsz végrehajtani? Ne keverjünk ide tárgytalan tényezőket.
De kifejtem ez a kapcsolat hossza témát, a saját példámon keresztűl:
Ha most mondjuk te rám priviznél és azt mondanád, hogy a párom drogozni volt ma pesten (ma pesten volt egész nap ez stimmt) és a karján meg ott is lenne a tű nyoma, akkor is inkább megkérdezném őt, mert ismerem és tudom, hogy előbb lesz lila haja színe és egész testes tetkója vagy intim piercingje, minthogy droghoz nyúljon. Bízok benne és 10 év alatt bőven megismertem.
De ha ezt 9 évvel ezelőtt teszed meg akkor már gyanúba keverted volna. Az első évben én még nem bíztam benne meg maximálisan, akkor sem ha nem szolgáltatott erre okot. És ha valaki be akarta volna sározni, akkor könnyű dolga lett volna. Nem biztos, hogy szakítottunk volna, de éket tudott volna verni közénk az eset. Ezért úgy érzem jogos ebben a témában, hogy hol tart a kapcsolatotok, mert ha a "mérés körülményei" nem szabványosak, akkor kapsz egy eredményt ugyan, de az nem valóságot fogja tükrözni.
Kérdező de nagy idióta vagy..
Senki nem mondja, hogy halaszd el az orvosi vizsgálatot. Igen, én is láttam, hogy menj inkább pszichológushoz de ezt a válaszoló úgy értette, hogy arra nagyobb szükséged lenne a kérdésed szerint. Ne vedd szó szerint, hogy ne menj el a szukseges vizsgálatra. Ha ezen is fenn akadsz akkor a kerdeseden sem csodálkozok..
Uff, befejeztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!