Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)
Nem tudom milyen vérvételre mész. Nekem ma reggel volt (meg általában 3 havonta kell évek óta), de még sosem volt belilulva a karom, meg délutánra már a szúrás helye sem látszik.
Ha meg mégis, akkor valószínűleg szétcs@@ték a vénádat, akkor meg a legkisebb bajod az lesz, hogy drogos vagy e vagy sem...
Egyébként meg állati hülyeségek tartom az ötleted. Inkább próbáld megismerni a barátnődet normálisan, mint taktikákkal próbára tenni. Ha ez egyszer kiderül, tuti nem lesz vidám vége. Az ilyesmit szerintem senki nem tolerálja igazán
Hogy a büdös francba lehet valakinek ennyire idióta, valóságot alapul nem vevő logikája? Inkább bele sem kezdek a magyarázatba, mert kár a leütött karakterekért.
Csak nagyon kérlek kérdező, ne szaporodj! Amíg pszichológus rendet nem rak a fejedben, semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!