Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az alábbiakr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)

Figyelt kérdés
Amikor vénás vérvételre kell mennem, egy hamis face profilról ráírok, s közlöm vele, vigyázzon velem, mert egy drogos vagyok. Este meg belilult megszúrt karral érkezem haza...
2020. jan. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez az egész "próbatétel" azon alapul, hogy amíg be nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig te a mit sem sejtő barátnődet bűnösnek tekinted, kérdező. Remélem, simán rájön, miben mesterkedsz, és úgy kivág téged, mint macskát sz@rni.
2020. jan. 27. 05:37
 42/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem játék.
2020. jan. 27. 07:19
 43/77 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom milyen vérvételre mész. Nekem ma reggel volt (meg általában 3 havonta kell évek óta), de még sosem volt belilulva a karom, meg délutánra már a szúrás helye sem látszik.

Ha meg mégis, akkor valószínűleg szétcs@@ték a vénádat, akkor meg a legkisebb bajod az lesz, hogy drogos vagy e vagy sem...

Egyébként meg állati hülyeségek tartom az ötleted. Inkább próbáld megismerni a barátnődet normálisan, mint taktikákkal próbára tenni. Ha ez egyszer kiderül, tuti nem lesz vidám vége. Az ilyesmit szerintem senki nem tolerálja igazán

2020. jan. 27. 10:16
 44/77 A kérdező kommentje:
Amugy a bun fogalma nem az ha valaki nem jár utána tényeknek, hanem látatlanba ellenörzés nélkul elhisz ezt azt. Ez a felelőtlen magatartás fogalmának felel meg ami nem bun.
2020. jan. 27. 10:47
 45/77 A kérdező kommentje:
Elég az is ha csak egy pötty látszik, sikerult megragadnod egy mellékes kérdést. De belilulhat komolyabb sérulés nélkl is, ezt rosszul tudod.
2020. jan. 27. 10:48
 46/77 A kérdező kommentje:
A játék fogalma is egészen más de hadne kelljen felsorolnom a fogalomtárat, ez itt nem az általános iskola.
2020. jan. 27. 10:49
 47/77 anonim ***** válasza:
100%
Pont múlt héten voltam vérvételen, és belilult, mert szarul szúrt. Kár, hogy nem akkor olvastam a kérdést, bejátszottam volna a férjemmel. (irónia🙄)
2020. jan. 27. 11:00
 48/77 A kérdező kommentje:
Akkor már késő ha egy életet alapoztál valakire.
2020. jan. 27. 11:05
 49/77 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a büdös francba lehet valakinek ennyire idióta, valóságot alapul nem vevő logikája? Inkább bele sem kezdek a magyarázatba, mert kár a leütött karakterekért.

Csak nagyon kérlek kérdező, ne szaporodj! Amíg pszichológus rendet nem rak a fejedben, semmiképp.

2020. jan. 27. 11:11
 50/77 A kérdező kommentje:
Pedig elég valóságos, s gyakori hogy valaki tájékozódás nélkül alkot véleményt. A politikusok nagyjából ebből az emberi tulajdonságbol élnek. S akkor még nem is a ferditésről beszélek, amitől itt is hemzseg a helyzet.
2020. jan. 27. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!