Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Házasság? Mi a véleményeteket az alábbiakról?
min. 2 év együttélés után (de a két év csak az együttélés legyen, a kapcsolatnak minimum fél éve tartania kellene az összeköltözés előtt).
és nem fontos hogy sokkal fiatalabb legyen nálam. sőt pár hónappal akár még idősebb is lehet!
A jelenlegi páromat épp eljegyzést tervezek a közel jövőben. 2 évet egy városban voltunk, minden nap találkoztunk...egy éve távkapcsolat, de ha vége az egyetemnek összeköltözés és esküvő:D :) Alig várom:)
Ő életem szerelme...
2o-F
2o_f vagyok
a milyent elfelejtettem: azzal a lánnyal akit évek óta szeretek, és csodálok mert olyan, amilyen:) Akinek a jelenléte is elég hogy boldog legyek...aki nélkül nem nagyon tudom elképzelni a jövőt...a lány aki aranyos...mindig nevet...énekel nekem...hozzám bújik, hogy megöleljem...a lány aki visszahozott az életbe:) a lány aki nem festi magát mégis gyönyörű...a lány akinek olyan életfelfogása van, hogy kevesünknek van olyan...a lány aki 2o évesen is tud édes és aranyos lenni...a lány aki megbocsájtja a pampóságaimat...huh...nah...jól meg asszontam:)
én senkivel se sztem kár megnősülni mert előbb utóbb megunják magukat az emberek meg a mai világ az kicsit mássabb mint a szüleink fénykora ami volt:D
akkor nem 16 évesen sexeltek...stb
én most ugy vagyok vele hogy semmikép nem akarok menősülni max élettárs...
Minimum 2-3 év "járás" után amiben körülbelül az együttélés 1-1,5 év. Ha addig semmilyen probléma nem lép fel pl megcsalás, hazugság, eltitkolt múlt( pl elfelejti közölni velem az esetleges kalandjait már ha voltak vagy rövidíti a volt barátok számát) a legoptimálisabb ha 1 esetleg 2 komoly kapcsolata volt előttem, persze ez is csak azért, mert már nem menő mint a régi világban amikor szűzen mentek feleségül, ezért 1 esetleg 2 belefér.
Szóval ha semmilyen zűr nincs 3 év alatt akkor eljegyzem és az eljegyzést követően 1 év múlva feleségül veszem.
Természetesen a házassági vagyonjogi szerződést mindenképpen megírjuk a házasságkötés előtt. Biztos ami biztos. Természetesen ezek után mint a nagy könyvben remélem még megérjük együtt a 50-ik évfordulót is, gyerekek, unokák stb.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!