Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletes csajok? Várom a véleményeteket!
Párom 2 napra elutazott, és megkaptam a lakása kulcsát, hogy etessem meg a kutyáit. Alapból többet vagyok nála mint otthon, de nem lakunk együtt. Szombaton jön haza és valamivel meg szeretném lepni :)
Ebéd azért nem jó, mert ebéd után indulnak haza, szóval éhes nem lesz.
Akkor mit csináljak neki? :)
Kivételesen nem szexuális tartalmú dolgot szeretnék :)
MIVEL LEPJEM MEEEG? :D
Nem kell nagy dologra gondolni, pl. takaríts ki.
Expasim hasonló szituban teljesen meghatódott attól, hogy elmostam a piszkos edényhalmot, amit otthagyott, "nem szoktak rám mosogatni" jelszóval totál odavolt.
De pl. odakészítheted a lejátszókhoz a kedvenc filmjét, cd-jét stb., hogy lássa, kellemes estét szánsz neki.
Rend van :) Kitakarított sajna... :(
Ezért vagyok kétségbeesve :D
főzz neki egy finoöm ebédet/vacsorát, öltözz be sz7exi pincérnek vagy szobalánynak és fogadd terített asztallal. A többi jönni fog
szívesen:)
Kösziiii :)
Olyasmire gondoltam, ami a konyhában fogja várni az asztalon :) Lehet, én nem tudok ott lenni amikor hazamegy.
Jaajjj, jó ez a meglepi dolog, csak mi legyen az? :P
ajjajjjjj :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!