Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az alábbiakr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)

Figyelt kérdés
Amikor vénás vérvételre kell mennem, egy hamis face profilról ráírok, s közlöm vele, vigyázzon velem, mert egy drogos vagyok. Este meg belilult megszúrt karral érkezem haza...
2020. jan. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDDDDDDDDD

Ez az egyik legbetegebb szarság hónapok óta, pedig kemény a mezőny.

Remélem hülyülsz.

2020. jan. 26. 22:30
 22/77 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hmmm... be kell ismernem. Egyáltalán nem értelek kérdező. Sem azt mit vársz, sem azt mit akarsz.

Aki megérti mit akarsz, az majd talán tud neked érdemben segíteni.

2020. jan. 26. 22:31
 23/77 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy mindenenmu vizsgálat nélkul ad orvosi tanácsokat a gyakorin. És még én vagyok a hulye...
 24/77 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDDDDDDDD Még mindig ezen röhögök átküldöm pár embernek.
 25/77 A kérdező kommentje:
22: senki nem kért segitséget. eddig a harmadik ferdités és egy orvosi tanács, vizsgálat nélkul és itt a neten. tényleg kemény mezőny.
2020. jan. 26. 22:32
 26/77 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit vársz a nagy akcióterv után?

Ha régóta együtt lennénk, tudnék az egészségügyi problémáidról, és azonnal levágnám, hogy te írtál. Ha friss kapcsolat lenne, elmondanám, hogy mi történt velem, a reakciódból meg eldönteném, hogy mi történt, de bármit hinnék szakítanék. Te most a bizalmát tesztelnéd úgy, hogy pont azt játszod el, ráadásul te sem adod meg neki.

2020. jan. 26. 22:36
 27/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező autista, vagy legalább aspergeres. Ezt nem sértésből, hanem komolyan. Rájuk jellemző ez a mindent szó szerint ért és minden egyes mondatot kiragad a kontextusból dolog, illetve hogy nem tudja felmérni egy társas szituáció helyességét. Ha komoly a kérdés (és a stílus), én is ajánlom egy pszichomókus felkeresését, természetesen nem a vérvétel helyett.
2020. jan. 26. 22:36
 28/77 A kérdező kommentje:
"de bármit hinnék szakítanék." szoval szakitanál egy ismeretlen rosszakaro miatt. bizalomnak dogugyben nincs helye, tájékozodásnak meg minden esetben helye van, legalábbis kéne lennie. persze ez csak az én véleményem, lehet vakon is megbizni bárkiben, ugy is lehet élni. (és pofára esni)
2020. jan. 26. 22:40
 29/77 A kérdező kommentje:
"minden egyes mondatot kiragad a kontextusból " negyedik ferdités, egy felelőtlen és kéretlen tanácsot ragadtam ki, a többiről max véleményt mondtam, csak a nagy pszichologusunk ezt nem képes feldolgozni.
2020. jan. 26. 22:41
 30/77 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor úgy örülök, hogy egy komoly, hosszú kapcsolatom van...

Szegény barátnőd sajnálom, de majd rájön.

2020. jan. 26. 23:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!