Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek az alábbiakr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbiakrol? (Lány probatétel elé állitása)

Figyelt kérdés
Amikor vénás vérvételre kell mennem, egy hamis face profilról ráírok, s közlöm vele, vigyázzon velem, mert egy drogos vagyok. Este meg belilult megszúrt karral érkezem haza...
2020. jan. 26. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már olyant, hogy egy pasi kamu profilokkal szarozott egy lánynál, elég csúnya vége lett.

Kamu profil nélkül is lehet ismerkedni/kiismerni, próbára tenni valakit, én inkább kerülném az ilyen gyászos kreténségeket, ha azt akarom, hogy épeszűnek tartsanak.

Lehet, hogy nem drogozol, de attól még bajok lehetnek a fejedben.. Elég röhejes, hogy így vélekedsz a drogosokról, szerinted csak ők azok, akikkel vigyázni kell. Veled is vigyázni kell, mert elég agybajos vagy te drogok nélkül is....

2020. jan. 26. 23:05
 32/77 anonim ***** válasza:
100%
Te hülye vagy😂
2020. jan. 26. 23:08
 33/77 A kérdező kommentje:
Kinek jo az ha hosszasan ismerik ki a másikat? A nőnek, aki ezalatt ingyen eszik az étteremben, egész addig mig neki nem kéne adnia valamit. Kössz, de inkább kihagyom. Azt megértem, ha ezeknek ez nem tetszik.
2020. jan. 26. 23:11
 34/77 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem tenném.Szerintem úgy szép az élet ha néha pofára is esünk (sokat lehet tanulni önmagunkról is).Te ezzel a teszttel saját magad gàncsolod el,mert normális csaj nem akar drogos pasira időt, energiát pazarolni tehát utána jár, hogy igaz e amit irtak.Ha meg nem csinalnad ezt a tesztelosdit lehet ő volna a feleséged...Ja mégse,mert levágja, hogy 😂😂
2020. jan. 26. 23:19
 35/77 A kérdező kommentje:
Ha utána jár akkor nincs gond. Nem értetted meg a kérdést. Azért akárki ne legyen már a feleségem.
2020. jan. 26. 23:21
 36/77 A kérdező kommentje:
A pofára esés már megvolt abbol, hogy nem csináltam meg ezt a tesztet. Most az jön amikor hamarabb kiderul.
2020. jan. 26. 23:27
 37/77 anonim ***** válasza:
100%

Azért beteg az elképzelésed, mert ha eddig jól is haladt a kapcsolatotok, ettől a tesztelősditől tuti kijózanodik a csaj és sírva menekül.

Előbb heverd ki az eddigi csalódásaid és mikor az megtörtént kezdj kapcsolatba.A múlt sérelmeit meg ne az új csajon ,,vezetgesd" le mindenféle buta tesztelgetéssel.

Ja meg keress egy pszichológust, hidd el szükséged van rá de csak vérvétel után, mert az utóbbi is fontos.

2020. jan. 26. 23:42
 38/77 A kérdező kommentje:
Attol nem leszek előrébb ha megint hasonlo csajba futok bele. Ha kijozanodik ettől, akkor ki fog jozanodni valodi rosszakarotol is. Jobb megelőzni az eféle kijozanodást.
2020. jan. 27. 00:00
 39/77 A kérdező kommentje:
"Szerintem úgy szép az élet ha néha pofára is esünk" SZived jogod ilyen életet élni. Eleve mindenkinek olyan élete lesz, amilyent választ magának. De ahhoz már nincs jogod, hogy másnak ilyesmit válasz. Valakinek ugy szép ha pofára esik, valaki meg boldog életet választ. A döntés minekinek saját magáé.
2020. jan. 27. 03:46
 40/77 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kommenteket olvasom 😂😂😂😂
2020. jan. 27. 04:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!