Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi olyan nagy elvárás?
Most akkor b*zi vagyok mert rövid a hajam meg zselézem?:OVicces lenne...másrészt,tuctuc zenét hallgatok,kiállok mo-ért,cigányok ellen pedig úgy vagyok,h akik sírnak h nincs pénz,stb és nem dolgozik,meg akik olyanok mint amit te leírtál,na én az olyanokat küldeném el egy szebb világba,és nem ide mo-ra.Ennyi.Egy csomó cigány ismerősöm van akik dolgoznak és mégsem sír a szájuk.Csak ez egy pont olyan,mikor a csinos,szexi lányokat le ribancozzák,pedig nem mind az,ezt ugy hívják ÁLTALÁNOSÍTÁS.Szval egy szó mint száz,nem minden cigány lop,csal,hazudik,verekszik,stb.
Másrészt rólam,a tuctuc zene mellett énis hallgatok néha néha szelídebb rockot,márha a Kárpátia annak számít.Szval te is általánosítasz:S
F/17
U.i.:bocsi ha néha értelmetlen mondatok sikeredtek:S
Nem is azt mondtam h erről szól a pszichológia. De ha te nem tudod elfogadni az embereket olyannak amilyenek, akkor hogy segitenél másoknak?
És ha olyan páciensed lesz, aki ezeknek homlokegyenest ellentmond? Kidobod? Csak gondolj bele kicsit!
Lexy*18
szerintem meg te hallgatsz igénytelen zenét...
és szerinted a rövid, felzselézett haj a b*zis???
nézz már magadra te ratyi! egy csomó hosszú hajú gyerekről csak onnan tudod meg h fiú h a lába közé nyúlsz...
a techno/disco zene igenis jó, de nincs bajom a rockkal se... akármit mondasz le van szarva! itt nem a kérdező véleménye számít hanem a válaszolóké szóval nem tudom mit pofázol vissza itt minden válaszolónak...
ja és kívánom h még sok kancigány földhöz b*sszon...
tipikus pszichológus leszel, a saját szarjaidat fogod kántálni a betegeidnek akik még jobban meg fognak hülyülni
Én már sírok..:DD
Félelmetes, hogy akkora az egód, hogy ennyi komment után sem veszed észre magad. Egyszer azt írod, nem általánosítasz, egyszer meg,(mint az előző kommentben) általánosan beszélsz slányokról.
Mondjak valamit? Szeretek nőiesen öltözködni. Szeretem a magassarkút, a színes ruhákat, sőt a rövid szoknyákat. A zenei ízlésem egyre bővítem, kedvenceim között van a Beatles, janis Joplin, The Doors, és számos mai alternatív zene. Bírom a Jazz-t is. Sminkelem magam, még diszkóba is járok a barátaimmal.
Magyar vagyok, megvannak a saját nézeteim. Gyűlölöm a rasszistákat.
És szeretnéd hallani a poént? (csak mert szerinted agyatlan vagyok, ahogy a többi csinos és nőies lány) Másodéves vagyok ELTE-pszichológián, A legjobb érettségim 98%(filozófia), a legrosszabb 86%(matek) lett. Van egy felsőfokú angol nyelvvizsgám. (és az osztályban mégsem tartoztam a stréberek és pedálok közé)
És mindemellett 2 éve van egy barátom, aki szeret(elsősorban a belsőmért, hiszen egy jó ideig csak barátok voltunk).
Siralmas, hogy mennyire felszínes vagy..
(Amúgy nem volt türelmem végigolvasni a sok hülyeséget, de amikbe beleolvastam jót röhögtem. Pl. h Petőfivel jössz példaként.:D Petőfiről olvastál/hallottál valamit azon kívül amit az iskolában tanítanak? Amúgy a jelleme mellett arról már nem is mondok semmit, hogy akinek kis érzéke van a művészetekhez, látja, hogy Petőfi versei szart sem érnek. Lehet, hogy tehetséges volt, de szerencsétlennek nem adott elég időt a sors, hogy bebizonyítsa mennyit ér)
NE etessük a trollt!
ne álljunk le vele veszekedni, mert meggyőződéses hülye, kár a fáradtságért.
egyetértek az előzővel.
sajnálatos, hogy ilyen emberek léteznek.. tényleg szomorú.
az meg vicces, hogy valaki ír neked, de meg kiemelsz belőle pár mondatot és teljesen kiforgatod.. ha most megnézed az utolsó hozzászólásodat és az előtted szólóét. hát.. :DD
kíváncsi vagyok milyenek azok a szülők akik így félrenevelnek egy gyereket. siralmas.
(azon meg jót röhögtem, hogy aki utálja a rasszistákat, az rasszista..:DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!