Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi olyan nagy elvárás?
Ha te nem adsz tiszteletet, akkor mit vársz? Hogy majd a másik fog? Ébresztő... ez itt a Nyugat, ahol szép az élet, lehet tanárt verni, és lehurrogni az olyan szervezeteket, amik megoldást kínálnak a cigány problémára.
Olvastad te a Jobbik programját? Vagy te nem törődsz az ilyen "nácikkal"?(Félreértés ne essék, nem vagyok Jobbikos, de ha egyszer az a legjobb, amit ők kínálnak...)
A tuctucról csak annyit, hogy azt 5 perc alatt össze lehet dobni, csak 1 régebbi szám kell. Szóval még 1 ötéves is meg tudja csinálni. Ezért műveletlenség. És onnan tudom, hogy már próbáltam.
TIRPÁK VAGY! zene alapjáán válogatni, pff
:D deathmetalt hallgatok, és képzeld nem folyt ki a herém a szememen attol , hogy a barátnőm rappet hallgat, divatos cuccokat hord és nem náci.
07-19 23:51
NA ez egy BAROMSÁG!
modnjuk rád igaz, írásodbol megállpítom hogy tényleg egy félkegyelmű paraszt vagy, egyszerű mint a tányér kapcsolási rajza:D
ez nem nagy elvárás szerintem xD én ilyen vagyok xD
nem hordok répanacit, rasszista vagyok és felvállalom és nem érdekelnek, hogy ha megvernek..de engem nem lehet megverni:D mert én megverem hamarabb:P
régebben bakancsot hordtam fehér fűzővel..de mostmár úgy ahogy mindent felveszek..vagyis "normálisan" öltözöm..tehát nem látszik h én milyen zenét hallgatok vagy, hogy rasszista vagyok..de belül igen..
14/L
(23:03)
most az mind1, hogy ki kiktől hány..de azért aki szereti a rock zenét rossz ember nem lehet:D és még ha nemzeti rockost is hallgat:P az már tényleg nem lehet rosszember:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!