Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi olyan nagy elvárás?
pf én csőnacit hordok de fiúkon nem szeretem. viszont minden más stimm.
ha ezt elnézed nekem akkor nem is olyan eget rengetően nehéz ez az ügy=)
L/16
22:50 vagyok!
22:48-nek. :)
én felvállalom magam , igaz emiatt jelenleg egy barátom sincsen csak nagyon messze tőlem, de inkább utáljon mindenki,minthogy színészkednem kelljen bárki szeretetéért :)
hát én nem azért hordok répa nacit(2 válaszoló vagyok) mert ez divat.
emlkeztek mi volt a divat még anno, mikor igazi rockerek voltak az utcákon, nem ilyen nyálbu*i emósok? nah ők viselték a csőnacit. én azért hordom, mert szeretem azokat a zenéket, és tetszik. viszont ettől nem leszek emós, sőt nem tartom normálisnak hogy minden rossz dolgon siránkozzanak. de a csőnaci attól még rajtam marad, hogy ők magukra rángatták.
az emo egy nagy koppintás, csak sok kis érzelmileg túlcsordult nyálas kölyök, de attól még nem leszek olyan mint ők, ha répa gatya van rajtam.
kössz^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!