Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek kell keresni a másikat ebben a helyzetben?
Kb 1 hete összekaptunk barátommal telefonon. Röviden a sztori annyi,.. hogy 200 km-re lakunk egymástól, 3-4 hetente tudunk csak találkozni, én kisbabát várok,( félidőben vagyok) minden nap este 1 órán át beszélünk telefonon. Múlt hét szombaton, a barátom 10 perc beszélgetés után kibökte, hogy kezdődik a Való világ.. szeretné nézni, és hogy vissza hívjon e utána. Nah én erre felkaptam a vizet, és rányomtam a telefont.. hogy nem igaz,.. havonta egyszer találkozunk, és neki fontosabb a való világ.. írtam neki egy sms-t, hogy ha fontos vagyok neki, hívjon fel.. de azóta nem keresett.. én ma, ( 5 nap után) írtam neki.. hogy ha fontos vagyok neki, már keresett volna..de csak a vádaskodás ment jobbról balra... És annyit mondott, hogy
" Szerintem akkor sem nekem kellene keresnem téged"
Nah, kiváncsi vagyok a véleményetekre.. hogy ilyen helyzetben, kinek "illő" keresni a másikat esetleges bocsánat kérés ügyében..
Tudom hogy én is nyűgösebb vagyok ilyen állapotban, de nah! És ez a havi egyszeri találkozás is kevés, főleg így hogy pici babát várok.. találkozhatnánk többet is, de ez is csak rajta múlik..
Szívesen szülnék olyan férfinak gyereket, aki való világot néz, és emiatt még hanyagol is...
-.-
Nem tudom hogy vagy vele, nálam komoly kizáró ok, ha valaki ezeket a szennyműsorokat nézi...
Emlékszem, volt olyan széria, amikor belépvén a szobába akartam valamit mondani, és rám ordítottak, hogy csönd! Most nem hallották, hogy mit mondott x.y. a jakuzziban :D
Na, innentől még a tv-t is elkerülöm. Persze mára azt sem tudják, ki volt- mi volt, hogy hívták.
Agyhalál állapotába juttatja az embereket, de vigasztalódj, van kiút!
Egyáltalán hogy jut eszedbe neked megtenni az első lépést? Természuetesen a hapsi bántott meg, ez egyértelmű. Ha szeretne téged és a picit még aznap este hívott volna vissza azonnal, nem pedig majd 1 hetet várni arra hogy te keresd őt. Egyáltalán mit akarsz te az ilyen embertől?
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!