Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek kell keresni a másikat ebben a helyzetben?
Kb 1 hete összekaptunk barátommal telefonon. Röviden a sztori annyi,.. hogy 200 km-re lakunk egymástól, 3-4 hetente tudunk csak találkozni, én kisbabát várok,( félidőben vagyok) minden nap este 1 órán át beszélünk telefonon. Múlt hét szombaton, a barátom 10 perc beszélgetés után kibökte, hogy kezdődik a Való világ.. szeretné nézni, és hogy vissza hívjon e utána. Nah én erre felkaptam a vizet, és rányomtam a telefont.. hogy nem igaz,.. havonta egyszer találkozunk, és neki fontosabb a való világ.. írtam neki egy sms-t, hogy ha fontos vagyok neki, hívjon fel.. de azóta nem keresett.. én ma, ( 5 nap után) írtam neki.. hogy ha fontos vagyok neki, már keresett volna..de csak a vádaskodás ment jobbról balra... És annyit mondott, hogy
" Szerintem akkor sem nekem kellene keresnem téged"
Nah, kiváncsi vagyok a véleményetekre.. hogy ilyen helyzetben, kinek "illő" keresni a másikat esetleges bocsánat kérés ügyében..
Tudom hogy én is nyűgösebb vagyok ilyen állapotban, de nah! És ez a havi egyszeri találkozás is kevés, főleg így hogy pici babát várok.. találkozhatnánk többet is, de ez is csak rajta múlik..
háh behalok! Egyáltalán van olyan aki nézi a Való Világot, a tinik és a nyúgdíjasokon kívűl?? XD XD szép! max f@szverésre lehet használni de az meg már túl primitív lenne XD
sorry
EZ a kérdés röhejes és elkeserítő is egyszerre.
Való világ miatt balhé? Ha az ember nem nézi azt a f.st, akkor is folyton belebotlik minden egyes más műsorban, újságban az interneten. Sőt a neten nonstop nyomatják azokat a genetikai hulladékokat, de ha ez is kevés lenne, vagy egy olyan elavult találmány, hogy videó.
Szomorú, hogy ennyire agyhalott a társadalom és csodálkoztok, hogy ott tartunk, ahol most vagyunk.
Ez pedig egy újabb példája annak, hogy egy nő összeáll a rossz fiúval, aki fontosnak tartja a világ legidiótább műsorát, mint a terhes nőjét. És ráadásul még ő akar bocsánatot kérni. De gondolom ha egy normális pasi lett volna, aki veled lakik, mindent megtesz érted, dolgozik rád és egy aprót hibázott volna, már rég kidobtad volna.
23:18-al teljesen egyetértek!
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!