Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben mi olyan nagy elvárás?
Pech, szerintem ha hosszunadrág, akkor legyen csőnaci, a többi olyan hülyén néz ki... =D
Rockzene stimm.
deha ilyen feltétleeid vannak, amik megjegyzem tényleg nem sokak, de merő hülyeségek, akkor igencsak éretlen lehetsz még :)
nemzeti érzelmű :PP
szarok a nemzetemre...
Drágaságom! :)
Hány országot kellene megszüntetni? Inkább hányat hoztak létre ebből. Te is csak ebbe tudsz belekötni, mert egy kötekedős nyomi vagy :D Miért kéne elolvasni a cigányság történetét a probléma megoldásához? Nem az számít, ami volt, hanem ami most van... Ti mondjátok, hogy haladni kell a korral. Van egy jó irány, és egy rossz irány. Az, hogy te az enyémet minek tartod, tebajod :D És elárulom, hogy én is utálom azokat, akiknek csak a szája nagy. A tettekkel lehet kifejezni az igazságot!:)
Drágaságom? :D hány éves is vagy pontosan, aranyom? :D
azért kíváncsi lennél a frappáns megoldás-elméletedre a 'cigányproblémával' kapcsolatban.
igen. több országot csináltak egyből. szóval ha ismét egy ország lenne, akkor pontosan olyan mocsok szinten lennénk, mint azok, akik szétszakították.
de a lényeg, a lényeg, a mai tizenévesek biztosak benne, hogy ők a legokosabbak a világon.
01:13-as vagyok.
szerintem azért hüyleség, mert igy párt nem keres magáak az ember, hogy msot ez és ez stimmeljen, akkor jöhet.
az, hogy valaki nem szereti a rockzenét, nem jelenti azt, hogy műveletlen, és csak tuctucot hallgat, valamint az hogy nem "nemzeti érzelmű" sem garantálja, hogy nem utálja a cigányokat. a csőnaciban meg simán nem értem, mi a magamutogatás, de még ez a legérthetőbb indok, nekem is vannak ilyen hülyeségeim, mondjuk bajszos-szakállas pasival az életbe nemjönnék össze =D
mindeesetre igy csak egyedül maradsz, ha nem párt, társat keresel, hanem konkrétan valakit, aki megfelel az elvárásoknak. ráadásul nagyban általánositasz, és rögtön nekiugrasz annak, aki nem a te véleméyneden van: ezek nem utalnak túl érett és/vagy szeretetreméltó jellemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!