Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
 81/110 A kérdező kommentje:

De ti most úgy estek nekem, mintha minden nap cirkuszolnék vele hogy segítsen.

Rendet csinálok főzök, egész nap a gyerekkel foglalkozok

Hétvégén kértem kb 2 hétvégén NEM MINDEN NAP.

EGYSZER HOGY TÉRÍTSEN KI SOHA TÖBBET!!!

A segge ki van nyalva egy rossz szavam nincs hozzá ágyba viszem a kaját mégis szarba se néz ennyi.

2019. szept. 26. 11:39
 82/110 anonim válasza:
75%
Férjem 3 műszakban dolgozik,8 órát dolgozik összevissza 2 órát utazik minden nap. Kèt gyerekünk van, 9éve vagyunk együtt. Nálunk is felmerült ilyen probléma. Elejében ő is kiakadt, mikor megkèrtem valamire, ő is mondta,hogy hát ő dolgozott èn meg "csak" otthon voltam a gyerekekkel. Akkor szèpen lassan adagoltam be neki ès képes volt megváltozni. Nem szoktam arra kérni,hogy takarítson vagy valami,egyedül a szemetet kérem meg hogy vigye le,a gyerekeket meg kèrdès nélkül fürdeti.Ha nem tudott volna ebben változni,akkor léptem volna. Fiatal vagyok,nem pazaroltam volna az időmet. Nálunk helyrehozható volt,viszont ha a helyedben lennék,akkor biztos lèpnék. Sok apuka elkényelmesedik,mert már összeköt a gyerek,és azt gondolja,hogy nem kell azèrt a kapcsolatért tenni már. Meg ugye úgy vannak vele, hogy ugyan kinek kellenél màr gyerekkel.
2019. szept. 26. 11:40
 83/110 anonim ***** válasza:
16%

Itt is agresszív vagy, nem tudom elképzelni, hogy otthon ne lennél az.

Én biztosan otthagynálak. Fel sem merül benned, hogy magadba nézz, és esetlegesen a saját hibáidon is javíts.

2019. szept. 26. 11:41
 84/110 A kérdező kommentje:

Nem vagyok egyáltalán agressziv, csak felteszek egy kérdést, és olyan dolgokba kötnek bele amihez közük sincs

És nem is arra válaszolnak csak kötekednek.

2019. szept. 26. 11:50
 85/110 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem senki sem kötekszik. Ahhoz, hogy egy probléma megoldódjon, fel kell tárni az okát.

A válaszadók kérdeznek, te válaszolsz, ők elmondják, hogy lehetne másként is, erre te támadsz. Ebben mi a kötekedés?!

Sok hiba van benned is. Ha okos nő lennél, jónéhány hozzászólást fontolóra vennél.

2019. szept. 26. 11:57
 86/110 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg sok ostoba és rosszindulatú választ kapott a kérdező.

És nem csodálom, hogy a hülyébbnél hülyébb válaszadók, akik el se olvassák a kérdező által írtakat és zöldségeket írnak, felmérgesítik azt, aki valóban megoldást keres a problémájára.

És szerintem (férfi vagyok és apa) nem túlzottak a kérései a férje felé.

Az viszont annál inkább túlzás, hogy a férje egy szalmaszálat sem tesz keresztbe otthon. Még hétvégén sem, pedig akkor a munkahelyi fáradtság sem lehet érv.

Vagy tízszer leírta a kérdező, hogy régebben segített neki a férje, tehát azért sem érdemes kárhoztatni, miért szült neki.

Tehát nyilván arrafelé kell keresni a megoldást, miért változott meg a férj (az időpont elég jól behatárolható és nemrég történt), és hogyan lehetne visszaváltoztatni a dolgokat.

Viszont a válaszolók legalább fele-kétharmada csak szidja a kérdezőt. Nem csodálom, hogy elveszítette a türelmét.

2019. szept. 26. 11:59
 87/110 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm szépen a választ.

Igen és nem értem miért ilyen.

Sokszor azt érzem hogy olyan akar lenni mint a gyerek, hogy őt is ugyanúgy szolgáljam ki ugyanannyit törődjek vele. Szombaton pl csinálok rántott húst, ő már vasárnap nem eszik belőle azt mondja ráunt, régen nem volt ez. Minden nap mást főzök neki, előző napiból nem hajlandó enni egy ideje. Ha lefekszünk aludni elvárja hogy simogassam a hátát amíg el nem alszik. Tehát mindent akar csak épp nem viszonoz. Én mindent megadok neki, a gyereknek is. A gyereket is szeretgeti csak fáradt hozzá azt mondja.

Szülők nélkül nőtt fel. Lehet ez is benne van a pakliban.

Nemtudom. Türelmes vagyok vele és odaadó de az én érzéseimmel nem törődik. És ez fáj nagyon nagyon

Jó lenne ha néha odajönne megölelne stb.

Minden nap elmondja hogy szeret. De ennyi.

Lehet nem is a munkahely miatt ilyen csak hogy nő a gyerek, látja körülötte vagyok játszunk, rosszul esik valami neki. Vagy lehet rosszul gondolom.

Rengeteget agyalok én mit tegyek hogy jobb legyen... De én úgy érzem mindent megteszek.

2019. szept. 26. 12:25
 88/110 A kérdező kommentje:
Hétvégén volt h mondtam h főzzünk együtt legalább addig is együtt vagyunk. Régen sokat főztünk együtt. De neki nincs kedve.. Akkor viszem ki a gyereket magamhoz ő meg fekszik tvzik.
2019. szept. 26. 12:27
 89/110 anonim ***** válasza:
95%

Oké, de lassan 4 órája itt bizonygatod ugyanazt, ennyi idő alatt már rég kész lettél volna sokmindennel.

A másik meg, ha nem jó az előző napi kaja, akkor 2 lehetősége van:

1. Éhen marad

2. Főz magának valamit

Azért néz házicselédnek, mert hagyod magad. Nyilván, ha az ember otthon van, akkor megcsinál dolgokat amíg a másik dolgozik, de van egy határ a háztartásbeli és a rabszolgatartás között, amit neked kellene meghúznod.

Ha pénteken megfőzöl, akkor lehet enni azt szombaton is, ha nem tetszik, akkor nem eszik, te nem főzöl mást, hanem pihensz. Nem kell kiszolgálni sem, bárki fel tud kelni a tévé elől és meg tud magának melegíteni valamit.

Ha meg hazajön és beül a tévé elé, akkor vagy a gyerekkel vagy vagy lefekszel a hálószobába rejtvényt fejteni, kötögetni stb. Nem kell kiszolgálni, pont ezért várja el.

2019. szept. 26. 12:50
 90/110 anonim ***** válasza:
80%

Hogy az anyámba élnek még ilyen szolgalelkű nők... tök mindegy, milyen volt régen, szart se érdekel, MOST egy segg, akkor bánj vele úgy, ahogy megérdemli. Nem vagy komplett, ha hozzá akarsz menni. Amúgy megsúgom, a párom 12/24-es szolgálatban van, sokszor túlórában is, mégsem várja el az ételt kirakva a pultra és takarítani is képes mert nem szeret mocsokban élni. Még kérni sem kell. Idegölő meló, mégis van erre és rám is energiája, sőt. Szerintem ez nagyon idióta kifogás, hogy a 10 órázás miatt ilyen, ha előtte 8 volt. Most komolyan, te elhiszed hogy 2 plusz óra miatt nem csinál konkrétan SEMMIT? A gyerekkel foglalkozáshoz úgy mégis mennyi energia kellene? Nem sok. Az övé is. Azt, hogy mindenki ilyen mint ő, el ne hidd.

Ha nem akarsz megbolondulni, hagyd el a francba. Nem értem, miért lenne jó megmenteni a kapcsolatot, ha a másik fél még a lábát is beléd törli...

2019. szept. 26. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!