Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?
Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.
Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.
Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.
Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.
2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.
Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.
Tavasszal lesz az esküvőnk.
Teljesen el vagyok keseredve.
31 évesek vagyunk.
Egy ilyen emberrel miért vállaltál gyereket a semmire? Esküvő nincs, lakás nincs, szenvedés egymás mellett van.
Mire kellett az a szerencsétlen gyerek??? Mire oviba megy, a szülei nem lesznek együtt, arról meg soha a büdös életben sem lesz fogalma, hohy milyen egy szerető családban, a saját anyja és apja mellett felnőni.
Csak azt az egy kérdésemet válaszold meg: ebbe a szarba miért kellett gyerek?
Tehát az állásváltoztatás óta változott meg a férjed.
Miért változtatott állást? Mi baja volt a régivel? Vagy muszáj volt menni, mert csőd felé ment az előző munkahelye?
Amikor itt dolgozni kezdett, sejthető volt, hogy ennyire gyakori lesz a túlóra?
Mitől szedett föl +20 kg-ot? AZ RENGETEG!!!!! És mennyi idő alatt szedte fel? Simán lehet, hogy a túlsúlytól lett állandóan fáradt és kedvetlen!
Miért kérdezgeti a többi kollégáját, hogy mennyit segítenek otthon? Minden család más és más, meg egyébként is, mi férfiak nem szoktunk ilyenekről beszélgetni egymás közt. És miért lényeges, hogy mások hogyan élnek? Ha annyira hasonulni akar a kollégáihoz, akkor nyugodtan jegyezd meg neki, hogy biztos lehet benne, hogy az átlag kollégája nem havi egyszer él házaséletet.
Szerintem üljetek le beszélgetni hétvégén arról, hogy ez így nem jó. Így nem mész bele a házasságba, mert ez a kapcsolat lejtmenetben van. De tedd hozzá azt is, hogy te nem megszakítani akarod a kapcsolatot, hanem megjavítani. Szereted őt és vele akarod felnevelni a gyereket, de ez így nem jó.
Valahogy vissza kéne térni a régi életvitelhez, és párodnak le kéne adnia az a 20 kg-ot.
Mit nem lehet azon megérteni, hogy nem volt ilyen???
Leírtam már.
Azért hagyta ott a másik munkahelyét, mert mennie kellett volna az ország másik végébe hetelni napi 14 órába és nem akart távol lenni tőlünk.
Amiatt kérdezte meg a kollégáit mit csinálnak otthon, mert hogy én kértem hogy segítsen néha picit.
Amikor kisebb volt a gyerek és éjszaka felkelt, ő hamarabb ott volt mint én rohant hozzá hozta nekem, teljesen más volt. Most ha éjszaka felkel, csak kiabál egyet hogy csendbe legyen, neki 4kor kelni kel..
Mondtam már neki mindent, de ez egyre szarabb
Oké, akkor alapjáraton nem ilyen, csak 4 hónapja lett ilyen.
Akkor váltson munkahelyet! Eleve megterhelő 10 órát lehúzni egy sz.ros gyárban, elhiszem, hogy fáradt és a töke kivan mindennel.
Miért nem keres új munkahelyet?
Hmmm...és ha a kollégái most azt mondanák neki,hogy tartson szeretőt,akkor megtenné?Azt teszi,amit ők mondanak.Fajin...
Mit tehetsz?Legalább egy kis időre elhagyod,aztán vagy megjön az esze,vagy nem.És nem azzal kellene foglalkozni,hogy mennyire kivagyok,hanem azzal,hogy az az ártatlan gyerek nem érdemli meg,hogy feszkós szülei legyenek.
Akárhonnan nézzük,nem stabil alapokra vállalatok gyereket ês ez a legszomorúbb
Szereti a munkahelyét? Pedig 4 hónapja idegbeteg, összeesik és finoman fogalmazva szarik bele mindenbe.
Akkor itt valami nagyon nem stimmel, ha én szeretem a munkahelyem, akkor nem leszek nap végére egy életunt, idegbeteg marha, aki nem foglalkozik a családjával.
Lehet te hajtottad hogy keressen több pénzt azért váltott munkahelyet!
Ne legyél ilyen anyagias! Szegény férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!