Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?
Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.
Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.
Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.
Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.
2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.
Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.
Tavasszal lesz az esküvőnk.
Teljesen el vagyok keseredve.
31 évesek vagyunk.
Bocs, de a 400 forintos bébiételek árából több napra való (egészségesebb) kaját tudnál főzni a gyereknek vagy normális gyümölcsöt adni. Ha ennyire nincs pénzetek, akkor ez a legnagyobb marhaság, amit megvehetsz.
De akkor most meg is válaszoltad magadnak, hogy miért olyan a párod amilyen, ő frusztrált mert sokat dolgozik, te meg "elvered a pénzt". Valószínű így érzi.
Tehát tkp gyereket szültél egy mihaszna, impotens alkoholistának. Ez igen.
Van, hogy hibázik az ember. Még nem késő kilépni.
Ez volt a kérdés miért veszek bébiételt??
Ki mondta h minden nap azt kap?
Mi köze ennek a problémához?
Mi köze a pénznek a problémához?
Nem az volt a kérdés hogy kevés e a pénz!
Szüleim is támogatnak ilyen téren.
Itt az érzelmi dolgok a gond meg a viselkedés...
Hiába szereti a munkáját, amiket leírtál, abból összességében NEKEM az jön le, hogy alapvetően tele a töke mindennel.
10 óra fizikai munka= baromi fáradt mire hazaér
Albérleti díj, tartozás, majd saját lakás 200-ból= ez baromi kevés
Fizu után marad egy 100-as hó végéig, miközben keményen dolgozik= ez is kevés
A gyereknek elő kell teremteni a dolgokat, közben meg zavarja, hogy mennyit költesz a semmiből ahelyett, hogy főznél valami értelmeset neki.
És emellett még valószínűleg csesztetésnek éli meg, hogy teregetnie és porszivóznia kell és köztetek sincs minden rendben.
Tessék, akkor adok egy tanácsot: MENEKÜLJ!. Az ilyen nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz. Mondjuk az érdekelne, hogy mióta vagytok/éltetek együtt, mielőtt jött volna a gyerek. Gondolom 1-2 év után bevállaltátok a gyereket. Ha ez így van, akkor a lehető legnagyobb hiba volt, először jobban meg kellett volna ismerni egymást. A te párod ilyen valójában, amit most látsz. +2 óra munka senkit sem tesz ilyenné, ha csak nem volt már eleve ilyen, csak eddig jól titkolta, aztán most jött ki belőle. Én is 10 órát dolgozok, mégis jut időm arra, akit szeretek. A 10 órás munka csak egy jó kifogás neki.
Állj oda elé és mond ezt neki: "Szeretlek, de ha a továbbiakban sem fogsz velünk foglalkozni, akkor elmegyek a gyerekkel. Nem cseléd akarok lenni, hanem a te párod és szeretném nőnek érezni magam. Ha veled ez nem lehetséges, majd mással az lesz. Tudom, hogy sokat dolgozol, de ez nem kifogás, ugyanis rengetegen vannak még hasonló cipőben, és ott mégis jut idő a férfinak a családra."
Ha pedig azzal jön, hogy Ő egész nap dolgozik, neked nincs szavad, akkor mond meg neki szépen, hogy te elmész dolgozni, maradjon ő itthon a gyerekkel és megmutatod neki, hogyan is kell ezt az egészet normálisan csinálni.
Igen ezzel szórakozok vártam már hogy valaki azzal jön hogy kamu 😀
Nem is értem kinek mi köze ahhoz hogy a gyerekemet mivel etetem
Sorra ugranak az üveges bébi ételre?? Kik??
Akkor minek árulják?
ÚRISTEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!