Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/110 anonim ***** válasza:
89%

Remélem tudod h ez mind csak kifogás a részéről. Fáradt, meg mások sem csinálnak semmit? El ne hidd már. Majd ha a gyerekedet megbuktatják a suliban és kezdenél ideges lenni, de közbeszól h de Julcsi is megbukott, akkor majd azt is elnézed h jaa akkor oké?

Am nem elkeseríteni akarlak, de pár mondatod után, rögtön az volt az első gondolatom h van vkije. Csupán azért, mert nálunk is ugyanez zajlott le, csak gyerek nélkül. Hónapok alatt sem szokik meg egy munkát és nem veszi észre h gyökérségeket mondanak a kollégái? Hagyjuk már. Én inkább gyanakodnék harmadikra.

2019. szept. 26. 09:12
 12/110 A kérdező kommentje:

De, házias volt segített kérés nélkül hétvégén ő akart főzni egy nap ment boltba magától, most meg semmi.

Az a régebben úgy értettem mikor felvették ide dolgozni az elején 8 órázott. Utána már 10 lett

Azt mondta megkérdezte a munkatársait, mind családos, hogy ők mit csinálnak otthon mit segítenek és azt mondták, hogy semmit, alszanak tvznek. Azóta ő is így tesz.. Hiába mondtam h csak ott nincs kisgyerek.

2019. szept. 26. 09:15
 13/110 anonim ***** válasza:
87%
Tenyleg nem ertem, hogy erre a szarra minek vennetek lakast is, es minek kotned le magadat meg egy hazassaggal is. Jezusom.
2019. szept. 26. 09:15
 14/110 A kérdező kommentje:

Én ia erre gondoltam h van valaki. De nem jár sehova, van jelenléti íve amit le kell hónap végén adni le ia van pecsételve kinn van az asztalon látom meddig melózott. Kocsival hozzák haza mindig időben...

Meg mostanában felszedett vagy 20 kilót, lehet emiatt sincs kedve

2019. szept. 26. 09:18
 15/110 anonim ***** válasza:
83%

Komolyan, mit mondjunk, hogy ne csak panaszkodj, hanem ultimátumot adj neki, és kilépj ebből a f*sból?

Olvasni is siralmas.

Mi, kommentelők sajnos nem tudjuk kiosztani, pedig szívesen megtennénk, ahogy elnézem.

Neked kell összeszedned magad.Te vagy a felelős a sajàt sorsodért.

2019. szept. 26. 09:18
 16/110 A kérdező kommentje:
Épp emiatt tettem fel a kérdést mert én már magam sem tudom mir akarok kell e vele a közös lakás esküvő stb
2019. szept. 26. 09:19
 17/110 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban kérte meg a kezemet, azt mondta, már rég megtette volna ha nem viselkedek vele így.. Nem b...tatom. Neki minden az ezek szerint. Tiszta depressziós vagyok miatta mit csinálok rosszul.
2019. szept. 26. 09:22
 18/110 anonim ***** válasza:
87%
Meg ne eküdjél egy ilyennel! Nem fog megváltozni,alkalmatlan arra,hogy családja legyen.Igy akarod leélni az életedet?Változtass amig még nem késő.
2019. szept. 26. 09:26
 19/110 A kérdező kommentje:

Nem, nem akarom így leélni.. Egyre jobban nem.

Mindig azzal jön hogy nem jár sehova leadja a pénzt mit akarok. Hiába mondom h nekem nemkell a pénze csak foglalkozzon velünk. És erre azt mondja h de ő foglalkozik....

2019. szept. 26. 09:29
 20/110 anonim ***** válasza:
77%

Hát. Az, hogy néha megkéred a társad valamire, és hogy le szeretnél vele feküdni... az közel sem basztatás.

Úristen, szegény ember, szexelni akar az asszony... de sajnálom a sorsáért.

Én kivetetnék vele egy hét szabit, és addig keresnék valami munkát. Beugrós egy kisboltban vagy bármi. Csak hogy érezze a törődést. Aztán lehet nagy a pofája.

2019. szept. 26. 09:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!