Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 anonim ***** válasza:
100%

Egy hegesztő, akivel elégedettek a főnökei, és rendszeresen túlórázik, miért havi nettó 200-at keres?????

Ez köztudottan hiányszakma volt már 8-10 évvel ezelőtt is, még a válság idején is! Most, amikor annyi szakmunkás eljár nyugatra, most hogy lehet ennyiért hegesztőt találni?

Nem írtad meg, mitől lett zsírdisznó a párod. Mert hirtelen +20 kg kb. ezt jelenti. Most egy tohonya, lusta ember, pedig előtte egy normális, mozdulni tudó és akaró ember volt. Teljesen egyértelmű, hogy a súlyfelesleg tette lustává, de mitől lett hirtelen ekkora súlyfeleslege?

2019. szept. 26. 10:33
 42/110 A kérdező kommentje:

Persze h ideges vagyok ez van itthon, segítséget kérek=tanácsot, aztán kapok itt olyan hajmeresztő kommenteket.

Mit kell a gyereken sajnálni? Mindent megadok neki amit csak tudok

2019. szept. 26. 10:34
 43/110 A kérdező kommentje:

Azt mondták októbertől emelnek a fizuján eddig csak ilyen alap bérben van.

Kap ruhákat cipőket minden hónapba, más nem, csak ő. Tényleg szeretik a főnökök.

Na ezt nem tudom én sem mitől hízik..

9kor megeszik mindent amit elteszek neki, pedig 2 kor is van kajálás. Utána hazajön eszik. Annyi. Meg este édességek. És egyre többet mutat a mérleg.

Pontosan, régebben mikor nem volt ennyi kg, mindenhez volt kedve. Jöttünk mentünk hétvégén sétáltunk nagyokat a gyerekkel

2019. szept. 26. 10:39
 44/110 anonim ***** válasza:
60%

Bocs, de 100.000 forintot kb 2 hét alatt elcseszek csak kajára, rohadtul nem elég semmire. Albérletben a 300.000 is baromi kevés, mert mire mindent kifizetsz belőle, addigra (jó esetben) nullán vagy.

Gondolom a gyerek folyamatosan nő, kell ruha, kell penka stb. Ezekre baromi kevés a pénz, plusz ott az adósság is.

A hegesztő meg hiányszakma, kevés a jó szakember és baromi jól fizet, ehhez képest apuka fizetése elég szánalmas, kb a dupláját meg tudná keresni vele máshol.

2019. szept. 26. 10:42
 45/110 anonim ***** válasza:
50%
Hány évesek vagytok? 40 fölött azért gyorsan csúsznak a kilók.
2019. szept. 26. 10:44
 46/110 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező, sajnállak.

Szerintem, nem extra elvárás, amit szeretnél.

Szerintem a fusztrációid alapja az, hogy nem érzed a közösséget a pároddal. Vagytok Ti és Ő.

Nem tiszteli a munkádat, amit te teszel a közösbe. Ez nem hinném, hogy idővel jobb lenne. El tudod képzelni az életed nélküle, meg tudnád oldani az anyagi részét?

Ha megengedheted magadnak azt a lépést, hogy elhagyod, lehet hogy hiányzozni fogtok neki.....de az is lehet, hogy nem.

Ha nem, még akkor is megvan az esélye, hogy hétvégi apukaként megpróbáljon APJA lenni a picinek.

Ha nem engedheted meg magadnak a szakítást vagy küzdeni akarsz a kapcsolatért, akkor kommunikáció. Hogy ez mennyire lesz sikeres, amíg ennyire fáradt és ilyen kollégái vannak, nem tudom.

Talán el kellene KETTESBEN utaznotok egy kis időre, hosszú hétvégére. Kicsit visszakapnátok egymást és azt az érzést, amikor csak ketten voltatok.

Meg kellene próbálnotok!

2019. szept. 26. 10:46
 47/110 anonim ***** válasza:
100%

Tessék tanács: mondd meg neki, hogy akkor ő eljön gyedre, te meg visszamész dolgozni. Aztán meglátjátok, hogy megy neki az egész napos gyerek+házimunka. Állj a sarkadra, mert most nem a gyereke anjának tekint, hanem bejárónőnek.

Második tanács: se lakás, se esküvő, amíg ez nem rendeződik.

2019. szept. 26. 10:49
 48/110 A kérdező kommentje:

31 évesek vagyunk.

Pedig ennyit keres.

Tudom hogy nő a gyerek, kell minden. Azért is én vagyok lebva hogy hova teszem a pénzt. Amikor meg sorolom mi mennyibe került főleg a gyereknek. Jolvan nem érdekel.. Ennyi a válasz, mert rajön h nem elköltöm marhaságokra, hanem pl egy bébi étel 400 ft körül van. Ami konkrétan még semmi neki

2019. szept. 26. 10:50
 49/110 anonim ***** válasza:
56%

Miért veszel 400 Ft-ért bébiételt, amikor kevés a pénz, és otthon vagy?! Adalékanyag-mentes, színtiszta zöldség-gyümólcs bébiételt otthon is lehet készíteni, és legalább tudod, hogy mit adsz a gyereknek, és negyedannyiba kerül.

Én téged nagyon nem értelek.

2019. szept. 26. 10:57
 50/110 A kérdező kommentje:

Igen ez a probléma, hogy szeretném ha olyan lenne mint régen. Elszokták vinni szüleim a gyereket 1 hónapba egyszer, akkor teljesen más mint régen, de annak mindig az a vége hogy jól berugik. Vele nem lehet moziba menni, étterembe....

Kocsma. Biliárd. Neki ez a kikapcs.

Biztos h megterhelő ez a 10 óra mint mondtam már nem is mondok semmit neki. De tényleg cselédnek érzem magamat. Nem tekint nőnek és ez fáj. Pedig nem vagyok elhanyagolva nem szedtem fel plusz kilókat terhesség alatt. Csinosan öltözködök. Nincs szex téren gond szülés után. Sőt.

Mégis engem állít be szarnak

2019. szept. 26. 10:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!