Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom egyszerűen nem foglalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom egyszerűen nem foglalkozik velünk, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Napi 8-10 órát dolgozik, változó, vagy 3, vagy 5 re ér haza. Reggel 6ra megy dolgozni.

Amikor haza jön, esik össze a fáradtságtól, fürdik, eszik, tvzik, 8-9fele alszik.

Itthon abszolút mindent én csinálok, van egy 9 hónapos kislányunk itthon vagyok vele. Főzök mire hazajön, kaját teszek neki másnapra, mosok főzök takarítok gyereket nevelek, bevásárolok stb. Én megértem, hogy elfárad, de sose bújna hozzám, nem jönne egy percig se megszeretgetni. Azt mondja a munkatársai sem csinálnak otthon semmit csak alszanak meg tvznek otthon. Régebben csak 3ig dolgozott, és volt hogy kérni mertem hogy segítsen teregessen ki pl, semmi megterhelő.. Hát megmondta hogy nem. Hétvégén sem segít semmit abszolút. Nem is kérek már semmit tőle.

Egyszer hétvégén kértem segítsen, lekiabált hogy akkor menjek ezentúl én dolgozni, ő meg itthon marad a gyerekkel. Nem azt kértem takarítsa ki a házat csak h porszívózza fel a szobát pl nem is az egész házat. De nem. Leordít, hogy ő hétköznap 10 órát dolgozik.

2-3hetente felhozom hogy jó lenne már együtt lenni, akkor kiakad hogy neki nincs kedve azért mert én őt b...tatom pl h segítsen, meg olyanokat mond, hogy nekem csak ekörül forog az életem, amiért 2-3hetente szeretnék vele lenni. Meg hogy akkor nekem egy 15 évesre van szükségem aki állandóan rajtam csüng...Havi kb egyszer vagyunk együtt mert ő fáradt, nem bír. Sehova nem jár el. Munka meg itthon.

Nagyon egyedül érzem magamat. Nem tudom mit tegyek. A gyerekkel kb annyit foglalkozik amíg melegítek neki vacsorát vagy lezuhanyzok este.

Tavasszal lesz az esküvőnk.

Teljesen el vagyok keseredve.

31 évesek vagyunk.

2019. szept. 26. 08:51
 71/110 A kérdező kommentje:

4, 5 éve voltunk együtt gyerek előtt.

Nem a férjem 4 hónapja. Nem tudsz olvasni?

2019. szept. 26. 11:20
 72/110 anonim ***** válasza:
88%

Akkor úgy kérdezem, hogy mióta alkottok egy párt?

Olyan nincs, hogy ennyire megváltozik valaki. Ő ilyen is volt mindig is, maximum most jött elő a valódi énje, eddig azt nem láttad. Két dolgot tehetsz: Vagy vele maradsz és leéled cselédként az életedet vagy elmész tőle és megadod magadnak az esélyt, hogy normális férfit találj, aki mellett boldog vagy. A döntés a tied.

73/110 A kérdező kommentje:
Egyébként meg 11 éve ismerem
 74/110 A kérdező kommentje:
Lassan 6 éve vagyunk együtt.
2019. szept. 26. 11:21
 75/110 A kérdező kommentje:
Akkor el kell hagynom, nincs tovább
2019. szept. 26. 11:22
 76/110 A kérdező kommentje:
Azért vagyok végtelenül ostoba mert próbálom megoldani a problémát és egybe tartani a családot? Idióta
2019. szept. 26. 11:24
 77/110 anonim ***** válasza:
32%

Nem próbálod egyben tartani a családot, mert nem törekszel a probléma megoldására. Azt szűrted le az egészből, hogy akkor el kell hagynod, holott a te elmondásod szerint csak pár hónapja olyan amilyen.

Eszedbe sem jut, hogy neked min kellene változtatni, vagy hogy ne adj' Isten beadd majd a gyereket a bölcsibe és elmenj te is dolgozni, hogy a pasidnak ne kelljen 10 órákat lehúznia egy gyárban egy nevetséges összegért.

Ha több lenne a pénz, akkor nyilván nem cseszné szét az ideg és nem kellene 10 órákat dolgoznia, elég lenne 8 is. Akkor maradna energiája (ahogy eddig is volt) mindenre, megoszlana a házimunka stb.

Erre nem gondoltál?

2019. szept. 26. 11:31
 78/110 anonim ***** válasza:
12%

Ha ilyen asszony várna otthon, én inkább haza se mennék. Egy parkban a padon is jobb, mint ezt a stílust elviselni.

Kérdező! Azt próbáltad már, hogy rendbevágod a kis panelt (nem hiszem, hogy albiban egy hatalmas palotában laktok, amit ne bírnál egyedül rendben tartani), főzöl egy finom ebédet magatoknak is, és a gyereknek is, sütsz egy kis sütit, engedsz egy kádnyi forró vizet, és így várod haza az embert? Ebéd után a gyerek aludjon, ti meg bújjatok be a fürdőkádba pihenni.

Mennyivel másabb lenne a kedve a hapsinak, mint amikor csak a cseszegetést kapja?!

2019. szept. 26. 11:35
 79/110 anonim ***** válasza:
76%

Mit vitázol itt idiótákkal?

Látod, hogy azok.

Hagyd ott ezt a semmirekellőt, és menj a családodhoz!

Aki ekkora felelősséghárító s**gfej, az sosem fog megváltozni.

Hagyd ott, aztán majd gondoskodhat magaról, megtudja, higy milyen, mikor nem “cseszteti” senki, de tiszta ruha, és kaja sincs.

2019. szept. 26. 11:35
 80/110 anonim ***** válasza:
33%

Egy párterápiát mindenképp próbálj meg, már csak a gyerek érdekében is.

De a kulcskérdés: rájönni, miért hízott el, és lefogynia. Lehetséges, hogy az esti édességek is okozzák, de önmagukban ennyi változást nem hinném, hogy önmagában ez okozna.

2019. szept. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!